*edited by mod Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Preporuke za Spavača od Brubakera. Da ne spojlujem suviše, kreće dosta čudno, kao neka fanfiction verzija Watchmana i tada mi je delovalo da će uz Pulp biti prvi Brubaker koji mi nije legao. Kakva greška. Kada se zalaufa, ne staje do kraja. Oba dela sam pročitao skoro u dahu.
makaronee Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 verovatno adepti crtane reci znaju za mesto, ali je meni otkrice. 2
klimt Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 Cinizam Paje Patka https://pescanik.net/cinizam-paje-patka/ Davno je o ovoj knjizi pisao Bogdan Tirnanić.
klimt Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 On 8.11.2022. at 8:02, makaronee said: verovatno adepti crtane reci znaju za mesto, ali je meni otkrice. Nećeš verovati, večeras mi sin iz gomile stripova iskopa lokalni strip magazin u kome nađoh sopstveni tekst o ovom sajtu iz 2004. godine. 1
dranki dak Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/umro-je-rudi-aljinovic-lastan-iz-modre-laste/2417798.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_m 1
renne Posted December 10, 2022 Posted December 10, 2022 On 27.10.2022. at 14:08, petaras said: Izasao Alan Ford 11-12, ne znam da li je stigao do Beograda... 13 14 u Beogradu 1
petaras Posted December 10, 2022 Posted December 10, 2022 4 hours ago, renne said: 13 14 u Beogradu Pokupih jutros baš...
petaras Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 Već neko vreme planiram da krenem da čitam i skupljam Zagora. Izbor je pao na Ludensov Zagor Original iz 2 razloga: hronološki je "tačan", što mi je najbitnije, i nije odavno krenuo, što znači da relativno povoljno (100ak evra) mogu da se uključim kupujući 31 broj koji je izašao. Gratis je što je u boji, tu nisam mnogo mogao da biram ali mi se dopada. To je inače italijanska Classic edicija koja je stigla nekih 15ak brojeva dalje od Ludensa, al ne znam šta je plan, da li će ići do kraja... Mana je što neću doživeti da završim ovu ediciju, jer sa jednim brojem mesečno imam desetine godina kupovanja pred sobom. Opet, nisam imao baš neki izbor. Zašto kažem da nije neki izbor. Libellus je odmakao daleko sa svojom kolor edicijom, Ludens Extra takođe, a Ludens Klasik bi se i mogao pronaći, ali opet, nije hronološki baš tačan... Možda mi je nešto promaklo, a možda se i desi neka nova edicija pa "nadovežem", ne bih li jednog dana pročitao i sakupio sve avanture Duha sa sekirom... 1
borris_ Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 (edited) Izasao je zadnji volumen Arapin Buducnosti (volumen 6). Radnja ide od njegove srednje skole do pocetka rata u Siriji (autor je polu sirijac). Za one koji ne poznaju ovaj strip Riada Sattouf mogu samo da preporucim (ima prevod na srpskom). Njegova autobiografija, djetinstvo provedeno u Fr/Libiji/Siriji. Odlicna serija. Edited December 31, 2022 by borris_ 1
Valk Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 Uzeli sinu (tj Deda Mraz je) Komikovog Krcka, prelepota za oči i dušu. 1
munze Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 1 hour ago, Valkyrie said: Uzeli sinu (tj Deda Mraz je) Komikovog Krcka, prelepota za oči i dušu. jel imaju neki sajt?
Valk Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 10 minutes ago, munze said: jel imaju neki sajt? Ne, jbg, imaju društvene mreže i prodaju preko distributera. 1
Milosh76 Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Kupila mi zena Talicnog Toma 3 epizode, za NG [emoji3590] Ali one od pre X godina, ne ovo reizdanje.Imao sam 20ak epizoda koje su "nestale" u raznim selidbama, a mozda ima negde jos zivih...
jms_uk Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 https://www.amazon.co.uk/dp/B096VZF3HW DC Universe Origins (7 book series) - trenutno svih 7 su besplatne na UK AMZ
Recommended Posts