Skyhighatrist Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 5 hours ago, scab said: "mejsonove tegle"
kurdi Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 vidim da janjetov ima neki novi strip izdat kod nas. jel citao neko?
klimt Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 (edited) Ako misliš na Kentaur, samo da znaš, na 45-oj stranici druge knjige srpskog izdanja fali oblačić. To je kažu i ključno mesto u priči. Treba da piše: Nisam čitao. Nešto mi scenarista ne leži. Ne sumnjam da je Janja to nacrtao kako treba. Bilo je priče da će uraditi stiker za taj oblačić, ne znam šta je bilo na kraju. Edited August 17, 2021 by klimt
klimt Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Corto Maltese - La Ballade de la mer salée Édition 50 ans 200 pages - 32.7 x 41.5 cm https://www.casterman.com/Bande-dessinee/Catalogue/corto-maltese-edition-couleurs/corto-maltese-la-ballade-de-la-mer-salee Oversized izdanje povodom 50 godina "Balade" na francuskom jeziku. Najbolje izdanje nekog Prattovog stripa koje sam ikad video. Štampano je u 5000 numerisanih primeraka. Svaki kadar je malo remek-delo. U manjem formatu, isti materijal korišćen je u IDW izdanju. Nadam se da će biti još ovakvih izdanja. video preview 3
goofs Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Kad smo vec kod Cortoa... Radnja novog Korta dešavaće se u 2001. godini Odmah da kazem da nisam fan 1
Ras Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Ne mogu da pristupim linkovanoj strani, pa se izvinjavam ukoliko su informacije duplirane. Preview: Corto Maltese : Océan noir - Hugo Pratt, Martin Quenehen, Bastien Vivès (actualitte.com) Bastien Vivès (ilustrator): Bastien Vivès : "Comment dessiner Corto Maltese dans "Océan noir" ?" - YouTube
Lawless Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Prijatan NS Strip vikend protekla dva dana, uobičajno društvo i izdavači, lepo i opušteno druženje. Bile su izložene table Darka Macana i Igora Kordeja koji su nas zajedno sa Šunjićem iz Fibre počastili svojim prisustvom. Odličan plakat ove godine. Omladinac je dobio lep crtež Alekse Gajića a na šarm i mladost ugrabio je i Kordejev potpis na plakat. Na zatvaranju svirka Kerac & co. Moglo bi ovo i češće. 3
goofs Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 "Carobna knjiga" najavila izdanje Sendmena, krecu od pocetka. Mislio sam da "Darkwood" drzi ekskluzivna prava na to, nasledjena od "Belog puta". Mozda su i istekla. 1 1
James Marshall Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 Do ponedjeljka je akcija "Stripomanija" kod Čarobne knjige, krenuli su sa Sendmenom, sa još par zanimljivih stripova ("Y: last man", grčki "Vršnjaci"), nastavci Bluberija, Tornjeva Boa Morija, nekakvo ilustrovano izdanje Dine, plus neka od njihovih starih izdanja po baš niskim cijenama, dosta Marvela i DC-a i 6 tomova "Sage" po 500 kinti. https://carobnaknjiga.rs/jesenja-stripomanija-carobne-knjige 1
*edited by mod Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 47 minutes ago, James Marshall said: Do ponedjeljka je akcija "Stripomanija" kod Čarobne knjige, krenuli su sa Sendmenom, sa još par zanimljivih stripova ("Y: last man", grčki "Vršnjaci"), nastavci Bluberija, Tornjeva Boa Morija, nekakvo ilustrovano izdanje Dine, plus neka od njihovih starih izdanja po baš niskim cijenama, dosta Marvela i DC-a i 6 tomova "Sage" po 500 kinti. https://carobnaknjiga.rs/jesenja-stripomanija-carobne-knjige Oprezno sa Sagom. Stali su na pola i ne nameravaju da nastavljaju.
James Marshall Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 Just now, *edited by mod said: Oprezno sa Sagom. Stali su na pola i ne nameravaju da nastavljaju. Da popizdiš od domaćih izdavača. Od Darkvuda sam u nekim slučajevima i odustao, eno recimo Kena Parkera su batalili skroz.
goofs Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 Darkvud je u skripcu koliko sam ja cuo, prekinuli su i sa Walking Dead negde na pola. Edicija im je bila bas dobra, ali dzaba, sta ce covek s pola serijala. Carobna Knjiga mi se cini da ulece u neku hiperprodukciju, samo stancuju i izbacuju novo, cak i ono sto niko lud nece da cita (recimo Brian Herbertova izdanja Dine).
burekdzija Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 Ne znam za CK ali i autori Sage su stali na pola i nikako da krenu dalje. A bas je dobro vozila. 1
Recommended Posts