Jump to content
IGNORED

Stripovi

precog

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, scab said:

"mejsonove tegle"

:lolol:

Posted

vidim da janjetov ima neki novi strip izdat kod nas. jel citao neko?

Posted (edited)

Ako misliš na Kentaur, samo da znaš, na 45-oj stranici druge knjige srpskog izdanja fali oblačić.

To je kažu i ključno mesto u priči. Treba da piše:

spacer.png

Nisam čitao. Nešto mi scenarista ne leži. Ne sumnjam da je Janja to nacrtao kako treba.

Bilo je priče da će uraditi stiker za taj oblačić, ne znam šta je bilo na kraju.

Edited by klimt
  • 2 weeks later...
Posted

spacer.png

Corto Maltese - La Ballade de la mer salée Édition 50 ans
200 pages - 32.7 x 41.5 cm

https://www.casterman.com/Bande-dessinee/Catalogue/corto-maltese-edition-couleurs/corto-maltese-la-ballade-de-la-mer-salee

Oversized izdanje povodom 50 godina "Balade" na francuskom jeziku.

Najbolje izdanje nekog Prattovog stripa koje sam ikad video. Štampano je u 5000 numerisanih primeraka.

Svaki kadar je malo remek-delo. U manjem formatu, isti materijal korišćen je u IDW izdanju.

Nadam se da će biti još ovakvih izdanja.

video preview

• +1 3
  • 2 weeks later...
Posted

Prijatan NS Strip vikend protekla dva dana, uobičajno društvo i izdavači, lepo i opušteno druženje.

Bile su izložene table Darka Macana i Igora Kordeja koji su nas zajedno sa Šunjićem iz Fibre počastili svojim prisustvom.

Odličan plakat ove godine.

Omladinac je dobio lep crtež Alekse Gajića a na šarm i mladost ugrabio je i Kordejev potpis na plakat. 

Na zatvaranju svirka Kerac & co.

Moglo bi ovo i češće.

20210911_115420_copy_680x1209.jpg

20210911_215545_copy_1267x712.jpg

20210911_161247_copy_812x1445.jpg

20210912_155847_copy_625x1080.jpg

• +1 3
Posted

"Carobna knjiga" najavila izdanje Sendmena, krecu od pocetka. Mislio sam da "Darkwood" drzi ekskluzivna prava na to, nasledjena od "Belog puta". Mozda su i istekla.

• +1 1
  • Wub 1
  • 3 weeks later...
Posted

Do ponedjeljka je akcija "Stripomanija" kod Čarobne knjige, krenuli su sa Sendmenom, sa još par zanimljivih stripova ("Y: last man", grčki "Vršnjaci"), nastavci Bluberija, Tornjeva Boa Morija, nekakvo ilustrovano izdanje Dine, plus neka od njihovih starih izdanja po baš niskim cijenama, dosta Marvela i DC-a i 6 tomova "Sage" po 500 kinti. 

https://carobnaknjiga.rs/jesenja-stripomanija-carobne-knjige

• +1 1
Posted

A u trafika online sva izdanja čk 30% popusta

Posted
47 minutes ago, James Marshall said:

Do ponedjeljka je akcija "Stripomanija" kod Čarobne knjige, krenuli su sa Sendmenom, sa još par zanimljivih stripova ("Y: last man", grčki "Vršnjaci"), nastavci Bluberija, Tornjeva Boa Morija, nekakvo ilustrovano izdanje Dine, plus neka od njihovih starih izdanja po baš niskim cijenama, dosta Marvela i DC-a i 6 tomova "Sage" po 500 kinti. 

https://carobnaknjiga.rs/jesenja-stripomanija-carobne-knjige

Oprezno sa Sagom. Stali su na pola i ne nameravaju da nastavljaju.

Posted
Just now, *edited by mod said:

Oprezno sa Sagom. Stali su na pola i ne nameravaju da nastavljaju.

Da popizdiš od domaćih izdavača. Od Darkvuda sam u nekim slučajevima i odustao, eno recimo Kena Parkera su batalili skroz. 

Posted

Darkvud je u skripcu koliko sam ja cuo, prekinuli su i sa Walking Dead negde na pola. Edicija im je bila bas dobra, ali dzaba, sta ce covek s pola serijala.

Carobna Knjiga mi se cini da ulece u neku hiperprodukciju, samo stancuju i izbacuju novo, cak i ono sto niko lud nece da cita (recimo Brian Herbertova izdanja Dine).

Posted

Ne znam za CK ali i autori Sage su stali na pola i nikako da krenu dalje. A bas je dobro vozila.

• +1 1