beta Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 najbolji je bio od borovnice ali ni od grožđa nije bio za bacanje. 1
gospa buba Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 to sam pila jednom u zivotu na nekom vidikovcu oko banovica i kum govori, pa shta cete piti, uzmite traubice sent from novi mnogo jak bubamoto.
Lancia Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 14 minutes ago, renne said: od grožđa priznajem samo Mnogo dobra stvar, ovde kod mene je bilo ranije da se pazari Grapetiser, ali ga budale izbacise sa trzista. 1
Krampa Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 (edited) 22 hours ago, renne said: Brate tada sam prvi put u životu (kod nas) kupio konzervu kole i ko pravi Amer stavio noge na sto i otvorio je. Vučko na prehrambenim proizvodima je poslije postao sinonim za bajato Edited February 6, 2022 by Krampa 1 1
tonyk Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Bile su neke bombone na bazi fruktoze, sa raznim ukusima, lako su se lomile, ali su se topile ustima. Da me ubiješ, ne sećam se kako su se zvale. Zna neko?Možda Dekstroza - kombinat Servo Mihalj Zrenjanin 2
Zverilla Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 4 hours ago, renne said: Uh, Fructal od jagode, hektolitre ispio Vidi ti Fruktala, kad su oni gurali smanjena pakovanja. Ja mislio to neki moderni trend
Krampa Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Fruktal bio jedan od najboljih ali i najskupljih. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 tzv sok za kad dođu gosti takovo je imao te super guste sokove, kajsija konkretno, bresk’a nako. bila i ona borovnica iz džervina, al je bila ljuta hemija kokakola bila jedna za vikend pa koliko izdrži, dobacivala je do po jedne čaše za nedeljni ručak
Krampa Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: tzv sok za kad dođu gosti takovo je imao te super guste sokove, kajsija konkretno, bresk’a nako. bila i ona borovnica iz džervina, al je bila ljuta hemija kokakola bila jedna za vikend pa koliko izdrži, dobacivala je do po jedne čaše za nedeljni ručak Kola bila nezdravija od brlje, iako je bila fino pakovana u one debele staklenke. A vidi nas danas, poderat po litra iz dva gutljaja.. svinje
SNARC Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: tzv sok za kad dođu gosti takovo je imao te super guste sokove, kajsija konkretno, bresk’a nako. bila i ona borovnica iz džervina, al je bila ljuta hemija kokakola bila jedna za vikend pa koliko izdrži, dobacivala je do po jedne čaše za nedeljni ručak Takovo je sitnim slovima na strani kutije imalo istampano - Mi ne proizvodimo sokove, mi cedimo voce. Takvog ukusa je i bilo. Vikendom, kad odemo kod dede na selo a deda nas doceka, spremna gajba malih flajki koka kole..mislim da je 24 komada stajalo u gajbi. Tad mi je jedna ta 0,25 flajka bila viseno dovoljna. Sve su usrali kad su poceli da pakuju u flajke od 1,5 L, sa onim crnim postoljem na dnu.
Moća Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Ma Koka-kola nije vose gazirana kao pre to garantujem.Dobri bili sokovi Srbijanka Valjevo sa onim tetrapakom na kockice.Kod nas Jagodinska pivara imala sokove pod brendom Japs i osim staklenih flasa od litar punili i u case za jogurt.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 1
Recommended Posts