gospa buba Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 rekla sam da nismo. prevaspitali smo ukus imamo.druga ochekivanja.sent from novi mnogo jak bubamoto.
Kampokei Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Ja sam ka mali bio realno Krasovac. Samo ti meni daj Bajadere, Tortice, cokoladu Runolist, keks Harmonija... Bila je i neka cokolada a la Runolist, tj isto graficko resenje na omotu, ali je dominirala bela boja. Ne znam koji je to bio ukus, mozda neki nugat, ali sam obozavao. I danas volim Bajadere i Harmoniju, a ostali Krasov asortiman me ostavlja ravnodusnim, uglavnom. A ovaj link moze slobodno direktno na Bitni postovi: https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/cedevita-i-kolumbo-su-vam-u-djetinjstvu-bili-finiji-nego-danas-u-pravu-ste-to-vise-nisu-isti-proizvodi-15148925 2
Kampokei Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 3 minutes ago, Kampokei said: Bila je i neka cokolada a la Runolist, tj isto graficko resenje na omotu, ali je dominirala bela boja. Ne znam koji je to bio ukus, mozda neki nugat, ali sam obozavao. Trijumf, dakle. 1 1
mraki Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Jebote, meni to ništa nije poznato. Sem naravno stvari koje su i danas dostupne.
Popular Post renne Posted February 6, 2022 Popular Post Posted February 6, 2022 ovu sam obožavao 13 3
Jimmy Kowalski Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 41 minutes ago, Kampokei said: Ja sam ka mali bio realno Krasovac. Samo ti meni daj Bajadere, Tortice, cokoladu Runolist, keks Harmonija... Bila je i neka cokolada a la Runolist, tj isto graficko resenje na omotu, ali je dominirala bela boja. Ne znam koji je to bio ukus, mozda neki nugat, ali sam obozavao. I danas volim Bajadere i Harmoniju, a ostali Krasov asortiman me ostavlja ravnodusnim, uglavnom. A ovaj link moze slobodno direktno na Bitni postovi: https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/cedevita-i-kolumbo-su-vam-u-djetinjstvu-bili-finiji-nego-danas-u-pravu-ste-to-vise-nisu-isti-proizvodi-15148925 I ja sam zbog tetke. Samo Krasove proizvode mi je kupovala i to u ogromnim kolicinama..
centrifuga Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Sam početak 80-ih dolaze sestre od ujaka iz Beograda u goste. Keva me šalje u prodavnicu sa instrukcijama - uzmi kiselu, Fructal od jagode, Alpinu, možeš i Koktu.... Šta vam je to Alpina? Kako ne znate? Pa ne znamo. Do kraja gostovanja su pile 3 litre dnevno svaka. Onakvo oblokovanje nije zabeleženo ni u arhivama Oktoberfesta. 1
Lancia Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 (edited) 36 minutes ago, mraki said: Jebote, meni to ništa nije poznato. Sem naravno stvari koje su i danas dostupne. Ti si tik tok generacija, ovde se prica cime su se hranili dinosaurusi, dok im kometa nije sjebala teritoriju. Edited February 6, 2022 by Lancia 1 1 2
namenski Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Prehrambeni mirisi su neopravdano zapostavljeni: pod#1, letnji miris kafanske baste sa pravim роштиљем, u kojoj sede citave porodice sa tatama i mamama na celu, sa decom koja trckaraju okolo, zamagljenim casama spricera i sifonima sode... I obaveznim belim шодером kao podlogom... Pod #2, ranojutarnji miris hleba iz mnostva malih pekara... 2
gospa buba Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 lebac chujem, kafanu ne [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
namenski Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 5 minutes ago, gospa buba said: lebac chujem, kafanu ne ol: Ono, ima i miris studentske menze , kasarnske ili nedajboze zatvorske ili bolnicke da ne pominjem, ali ovde se pise samo o благоутробним senzacijama...
Ludi Žika Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Bile su neke bombone na bazi fruktoze, sa raznim ukusima, lako su se lomile, ali su se topile ustima. Da me ubiješ, ne sećam se kako su se zvale. Zna neko?
villiem Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 (edited) 26 minutes ago, centrifuga said: Sam početak 80-ih dolaze sestre od ujaka iz Beograda u goste. Keva me šalje u prodavnicu sa instrukcijama - uzmi kiselu, Fructal od jagode, Alpinu, možeš i Koktu.... Šta vam je to Alpina? Kako ne znate? Pa ne znamo. Do kraja gostovanja su pile 3 litre dnevno svaka. Onakvo oblokovanje nije zabeleženo ni u arhivama Oktoberfesta. Ovo je bilo zdravo pice spram "ciste hemije" - Fla Vor Aid-a - , sada sam prvi put u zivotu tacno rekao, pre je bilo Fejvor il Flajvor. Ne znam jel jos postoje, secam se crvene kombinacije, mozda sam jednom negde sa ledom probao al mi prvo palo na pamet. I kinder Lada al original tegla eurokrema u obliku kantice za mleko. Sve strani proizvoodiiii. Edited February 6, 2022 by villiem 2
Lancia Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 37 minutes ago, centrifuga said: Sam početak 80-ih dolaze sestre od ujaka iz Beograda u goste. Keva me šalje u prodavnicu sa instrukcijama - uzmi kiselu, Fructal od jagode, Alpinu, možeš i Koktu.... Šta vam je to Alpina? Kako ne znate? Pa ne znamo. Do kraja gostovanja su pile 3 litre dnevno svaka. Onakvo oblokovanje nije zabeleženo ni u arhivama Oktoberfesta. Ovo je moglo na leb da se maze 2
Recommended Posts