Baldrick S. Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 26 minutes ago, Lancia said: Probao sam cherry, da izguglam, nista ne izlazi, cudo jedno, bila opako dobra bombona. Bio ja u Gospicu, nikad to video nisam, ovako je izgledala nasa radost: Vidi SDO. Ja izvuko mesni narezak iz '67. Posle nam se usladilo pa krali pastete 5 godina mladje. Caj i bubasvabe bi jedine prezivele atomski sleva 1
Baldrick S. Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 (edited) ...dupli Edited February 5, 2022 by Zlurad
namenski Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Bio i neki neimenovani govedji mesni narezak, valjda zbog muslimana na otsluzenju, i bio dobar kada ga, otvorenog naravno zagrejes...
aram Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 (edited) To se u jenea nomenklaturi zvalo gulaš ili konzerva broj 9 Edited February 5, 2022 by aram
Lancia Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Samo se meni svideo ukus ove cokoladice, sad bih pojo deset: a bile su dobre i kokos i kesten desert, valjda je bila i cica maca. Bio dobar pionir. Jel postoje jos te stvari? 6
mlatko Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Tako, punjeni biskvit je bio zlo u osnovnoj. Umesto kifle kupovao sam njega za užinu. Čokoladni je bio 1 mirisan san kad ga je bilo ali i sa marmeladom od breskve činimse je bio odličan. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2
gospa buba Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Samo se meni svideo ukus ove cokoladice, sad bih pojo deset: a bile su dobre i kokos i kesten desert, valjda je bila i cica maca. Bio dobar pionir. Jel postoje jos te stvari?postoji sve. samo je tehnologija modernizovana na sojine derivate, pa sve malo ima ukus na plastiku (tako su i hrvati skenjali bajaderu) ali divno je i preslatko i ja se zatrchim chesto [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto. 2 1
centrifuga Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 59 minutes ago, Lancia said: Jel postoje jos te stvari? Stvar koja sigurno postoji su one Krašove pepermint bombone sa čokoladom kao iznutricom. Od toga sam se uništavao kad sam bio pilence. Fascinantno je da je ovde kesica i to ona veća oko 1,9$ CAD. To je realno cena samo papira za kesu bez ikakvih bombona 2
gospa buba Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 i rum plochica sent from novi mnogo jak bubamoto.
Lancia Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 4 minutes ago, gospa buba said: i rum plochica sent from novi mnogo jak bubamoto. Da, to sam zaboravio.
Lancia Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Jel se secate onih crnih tubica meda sa kafom? 1
Frile Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Da, tamnobraon sa valjda zlatnim slovima, tamo negde 85-87. godine. To je bio extra doping, Trebalo bi da negde imam jednu neotvorenu.
gospa buba Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Jel se secate onih crnih tubica meda sa kafom?to se i ja secam, donosio chale sa vezbi. sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
morgana Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 idite bre, sad cu dan da utopim u slatkisima misleci na one
beta Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 (edited) jedino što od nabrojanog pamtim su tubice meda sa kafom jer su bile Edited February 6, 2022 by beta kentauri
Recommended Posts