Parsons Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 jedini restoran brze hrane koji posecujem (kad sam u mogucnosti):ocean basket
MayDay Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 sto mi smesno kad vidim kod prijatelja da se chekiraju na foursquare u javoru, mrzenci. odmah se setim gaze.
April Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Kod gospara Mila i jeo i pio i konachio pre 4 godine.Stvarno je i mene nesto smarao i montenegrinio: moj beogradski me odao jos dok sam narucivao prvu turu jagnjetine. Bio sam u finom drustvu s jednom lajavom Kotorankom koja ga je na bokeljskom iznapušavala toliko da sam se i ja ohrabrio da ga malo prozivam. Posle smo se opustili, ovinili i islikali sa sve zastavama - cim nadjem, aploudovacu. Zavrsilo se klasicno balkanski, dao nam ganc nov apartman koji jos nije bio ni zvanicno otvoren, sacekao na dorucku, odbio pare i ispratio sa novom turom jagnjetine.A ledeno jutro u Njegušima i rebarca za dorucak - priceless.
SleeperSleep Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 dajte mi preporuku za veceru u zagrebu. mirno, sa mitleuropskom ponudom, civilizovane cene.hvala.
Dr Arslanagić Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 imaš par preporuka na temi o ZG na Putovanjima
yolo Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 buffet da pepi u trstuhttp://www.buffetdapepi.com/default-en.aspxjebeni vrh bazicne narodne K&K/italo/slo mesne kuhinjekuvane kolenice, nogice, rebra, jezik, presovane glave, butke, slanina, pauflek......od priloga samo kupus kiselislike slede
aram Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 cekaj, sta je ovo skroz napred na ovom posluzavniku?mada, zelim ga sta god da je
Dr Arslanagić Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Gazzo, jes ti siguran da si bio u Trstu a ne na kolinju u Bedekovčini?
dig_chohano Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Ako nekog nanese put u Luven il Gent, obavezno, ali obavezno zabosti ovo. Potpuno fenomenalna hrana.
duda Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 (edited) aproposetila se ovog pepea, pošto ću početkom februara do trsta jedan danpogledala malo neke komentare na trip adv. i skoro svi su negativnikao, paljevina , to svi kažu, mahomsad sam zbunjena, a taman sam mislila da znam gde ću da ručam <_< Edited January 23, 2013 by duda
yolo Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 ono sto vidis na slici je ono sto dobijes. ako ti odgovara, idi. ako ne, nemoj :)
Recommended Posts