Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NOVI SAD

Featured Replies

@Jimmy Kowalski

u kom delu je mama?

na kom spratu?

• Replies 7.9k
  • Views 662.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

Kod Autobuske stanice, na 6. spratu..

op..pa bravo..

Ja sam blizu glavne poste i do sada nisam primetio problem sa pritiskom u vecernjim satima, a mislim da se nije ni jednom desilo ni da je nestajala voda posle ponoci

Kod mene, na 3.spratu, NNaselje, i sad je pritisak katastrofalan, jedva da se istuširam.

Mašinu za veš ne smem da pustim.

Neki delovi grada nemaju nikakve restrikcije. Plus, rekoše na onom sastanku da je i sremska strana kompletno pošteđena. Ima to da se pogleda, ko ima sat vremena slobodno:

https://www.facebook.com/watch/?v=2475694789431768

Treba ovo dobrano nagaziti i terzićovati ovu jajaru od direktora. On mrtav ladan priča da će ovo ovako pičiti još mesec dana.

Ovo je od danas:

https://www.facebook.com/watch/?v=3904091143239617

Odbornik opozicije: "Ako ne rešite ove restrikcije za sedam dana, imaćete hiljade ljudi ovde ispred Vodovoda"

Lončar: "Isto kao što su došli ispred skupštine? Isto kao što ste nas sprečili da izaberemo novog gradonačelnika?"

Ja sam BPP do Limana. Nemam problem sa vodom na drugom spratu. A nisam čuo da se neko od komšija sa viših spratova žalio. 

Možda isključuju samo svoje verno biračko telo - Vjeternik, Fjutog, Klisa, Naselje... Znaju da će glasati za njih makar ih i go...ma polivali!

23 minutes ago, Diplomac said:

Možda isključuju samo svoje verno biračko telo - Vjeternik, Fjutog, Klisa, Naselje... Znaju da će glasati za njih makar ih i go...ma polivali!

Nije čudno ako imaju veći problem s pritiskom na rubnim delovima grada, ali u svakom slučaju to baš ne obećava dobro ni za ostatak, ako u sred februara moraju pola grada da isključe, to što će "regenerisati" tamo neki bunar, teško da će nešto rešiti

Ja za Liman znam, da u jednoj ulici ima, a u drugoj pored nema. I tako već dva meseca. 

Edited by Facundo Orellana

Stigao mi sms upozorenje pozar u NS:

Zbog pozara u magacinskom objektu i velike kolicine dima ne izlaziti iz objekata dok ne prodje opasnost. Vise na upozorenje.mup.gov.rs.

Kod mene na naselju sinoc nije bilo tople vode, hladne je bilo. I veceras je tako. U poslednjih nekoliko meseci traju restrikcije tople vode, hladna je nestajala u par navrata. 

10 minutes ago, ZSNj said:

Stigao mi sms upozorenje pozar u NS:

Zbog pozara u magacinskom objektu i velike kolicine dima ne izlaziti iz objekata dok ne prodje opasnost. Vise na upozorenje.mup.gov.rs.

Pa dobro, moglo se desiti svakom da eksplodira napuštena hala, kao što je mogla da padne i nadstrešnica...

Samo, jbg, dešava sa baš dok je SNS na vlasti...

I uzgred, teško da je objekat koji ima nešto zapaljivo, toliko zapaljivo da ekplodira sa detonacijama, napušten... Baš me zanima šta će u stvari biti iza ovoga...

Edited by radisa