Milosh76 Posted November 14, 2024 Posted November 14, 2024 Da, grad Novi Sad nece organizovati docek na trgovima.
Jesper23 Posted November 19, 2024 Posted November 19, 2024 Ima li ko od kolega da preporuči mjesto dobre klope u Novom Sadu. Ono fazon pristupačne cijene i dobra klopa, poslednjih par puta sam pratio gugl recenzije i nisam baš imao sreće...
Shan Jan Posted November 19, 2024 Posted November 19, 2024 @Jesper23 ako volis tradicionalnu srpsku kuhinju mozda da probas Sokace. U samom je centru, prijatan ambijent, starogradska nenametljiva muzika, dobri konobari i odlicna klopa. Nas cetvoro jeli supice, brizle, crevca, cevape, raznjice i na kraju knedle sa sljivama za 10k ukupno. Hlebici im kidaju, jedino je sopska bila onako. 2
smooth.Op Posted November 19, 2024 Posted November 19, 2024 25 minutes ago, Jesper23 said: Ima li ko od kolega da preporuči mjesto dobre klope u Novom Sadu. Ono fazon pristupačne cijene i dobra klopa, poslednjih par puta sam pratio gugl recenzije i nisam baš imao sreće... Nisi napisao šta ti se jede Rosetto na Bulevaru patrijarha Pavla preporučujem svima. To je uglavnom italijanska kuhinja. Piletina sa pršutom i povrćem u parmezan sosu je oko 1000 dinara, a baš je obilna porcija. Bukvalno obrok za ceo dan. U periodu doručka, je tamo prepuno. Jedina mana zimi je mali nepušački deo. 1
Jesper23 Posted November 19, 2024 Posted November 19, 2024 2 minutes ago, smooth.Op said: Nisi napisao šta ti se jede Rosetto na Bulevaru patrijarha Pavla preporučujem svima. To je uglavnom italijanska kuhinja. Piletina sa pršutom i povrćem u parmezan sosu je oko 1000 dinara, a baš je obilna porcija. Bukvalno obrok za ceo dan. U periodu doručka, je tamo prepuno. Jedina mana zimi je mali nepušački deo. I to što kažeš, pa ići ću sa mlađim sinom koji ima godinu dana, tako da bi valjala neka kafana sa fizički odvojenim nepušačkim dijelom ili neko mjesto gdje je zabranjeno pušenje u zatvorenom. Inače najviše vole domaću kuhinju.
stajebrebilo Posted November 19, 2024 Posted November 19, 2024 Idi u Kućerak na Ribarcu, domaća kuhinja i atmosfera, sa odvojenim delom za nepušače. 3
Milosh76 Posted November 19, 2024 Posted November 19, 2024 Ima i Piknik na Ribarskom ostrvu, imaju i parkimg i dobru klopu pride 😁 1
Ros Posted November 20, 2024 Posted November 20, 2024 On 19. 11. 2024. at 9:20, Shan Jan said: @Jesper23 ako volis tradicionalnu srpsku kuhinju mozda da probas Sokace. U samom je centru, prijatan ambijent, starogradska nenametljiva muzika, dobri konobari i odlicna klopa. Nas cetvoro jeli supice, brizle, crevca, cevape, raznjice i na kraju knedle sa sljivama za 10k ukupno. Hlebici im kidaju, jedino je sopska bila onako. potpisujem. pre 5- 6 nedelja sam tamo slavio cerki 18-i rodjendan. odlicna klopa i lep ambijent. obrati paznju na fotografije u amfortu. nema ko nije posetio restoran. nisam siguran da imaju odvojeni deo za nepusace. nenametljivost muzike je diskutabilna. male su prostorije, a puno tamburasa. doduse, bila je subota vece, pa je onda i vece guzva generalno. ja licno najvise volim da idem u pivnicu Gusan u prolazu iz zmaj jovine. skembici su im apsolutni haos. restorani u laze teleckog su isto svi dobri. 1
napadaj Posted November 26, 2024 Posted November 26, 2024 https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/394344/Direktor-JGSP-Novi-Sad-uhapsen-kao-deo-Balkanskog-kartela-Sverc-droge-iz-Ekvadora.html 1
igoraki Posted November 26, 2024 Posted November 26, 2024 11 minutes ago, napadaj said: https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/394344/Direktor-JGSP-Novi-Sad-uhapsen-kao-deo-Balkanskog-kartela-Sverc-droge-iz-Ekvadora.html Uhapšen je tako i Koluvija sa sve 600 kg marihuane, pa šta mu fali? 1
renne Posted November 26, 2024 Posted November 26, 2024 ovde su međunarodne institcije učestvovale u hapšenju
Ros Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 necu nista novo reci, ali bezite od taksista koji cekaju putnike na stanici u petrovaradinu. sad se vratio iz bgd-a, pita me lik dokle idem, ja mu kazem do detelinarske pijace, a on ce 2200 dinara! sta bre 2200, vec sam 4-5 puta koristio taksi odatle ili do tamo na poziv ili yondex. od 750 - 900 dinara u zavisnosti od guzve.
Ros Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 jos me lik ubedjuje kako je gorivo skupo, pa guzva, pa bla bla. brate, mozda sam sisao veslo, ali nisam pojeo camac.
giuseppe Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 U NS samo SOS taksi, oni su jedini zvanično podržali proteste. Red = SNS, a Pan se šatro ogradio od onog svog nasilnika, ali ga nije najurio. 5 2
Recommended Posts