smooth.Op Posted August 23 Posted August 23 (edited) @Tihajeza Ja ne vodim računa, nekad sa česme nekad flaširanu. Deci sipam flaširanu. Edited August 23 by smooth.Op
nisam ja Posted August 23 Posted August 23 ja sticajem okolnosti pijem prolom u poslednje vreme. generalno ne volim vodu i ne pijem je dovoljno. verujem da je ispravna voda. samo još jedno u nizu drkanje naroda.
Miki_belavista Posted August 23 Posted August 23 55 minutes ago, smooth.Op said: @Tihajeza Ja ne vodim računa, nekad sa česme nekad flaširanu. Deci sipam flaširanu. ja sam odrastao na Detelinari i ceo zivot pio vodu iz cesme,dok sam ziveo u NS. 1
smooth.Op Posted August 23 Posted August 23 Ma da nego zbog ovoga https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/385278/Nematode-u-vodi-u-Novom-Sadu-Nema-razloga-za-paniku.html 1
stajebrebilo Posted August 23 Posted August 23 Nisam ni prestao da pijem cesmovacu, samo sam malo pojacao rakiju za svaki slucaj. 1 1
Facundo Orellana Posted August 24 Posted August 24 23 hours ago, Tihajeza said: Novosađani, ozbiljno, jel pijete vodu iz česme? Ne pijem česmovaču 20 i kusur godina. Ima odvratan ukus i puna je kamenca. 3
Time Crisis Posted August 26 Posted August 26 Quote Novosadski "Vodovod": Voda za piće je bezbedna, molimo građane da ne šire dezinformacije Autor 021.rs Voda iz distributivnog sistema novosadskog "Vodovoda" bezbedna je za piće. Građani nemaju poverenja u institucije, čudno, otkud to sad
radisa Posted August 29 Posted August 29 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Sta je bre ovo u Novom Sadu? Festival uličnih svirača... 1 1
Jimmy Kowalski Posted August 29 Posted August 29 Dobro je. Ja se vec bio spremio da pozelim dobrodoslicu nasim novim vladarima.. 2
radisa Posted August 29 Posted August 29 Just now, Jimmy Kowalski said: Dobro je. Ja se vec bio spremio da pozelim dobrodoslicu nasim novim vladarima.. Pa čuj, mislim da bi bili bolji prema robov... ovaj, stanovnicima Novog Sada, nego ovi što su... 2
ToniAdams Posted August 29 Posted August 29 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Sta je bre ovo u Novom Sadu? Mutirani valjkasti iz vodo voda, gledao si valjda nindža kornjače
Diplomac Posted August 31 Posted August 31 Tisućljetni vadikal., već 3-4 mandat u NS skupštini Jedno vreme bio neka šatro opozicija, a sada došlo vreme na naplatu minulog rada, I, ko kaže da Novi Sad nije samo jedna obična palanka, školski drug gradonačelnika Đurića. 3
Recommended Posts