August 23, 2024Aug 23 @Tihajeza Ja ne vodim računa, nekad sa česme nekad flaširanu. Deci sipam flaširanu. Edited August 23, 2024Aug 23 by smooth.Op
August 23, 2024Aug 23 ja sticajem okolnosti pijem prolom u poslednje vreme. generalno ne volim vodu i ne pijem je dovoljno. verujem da je ispravna voda. samo još jedno u nizu drkanje naroda.
August 23, 2024Aug 23 55 minutes ago, smooth.Op said: @Tihajeza Ja ne vodim računa, nekad sa česme nekad flaširanu. Deci sipam flaširanu. ja sam odrastao na Detelinari i ceo zivot pio vodu iz cesme,dok sam ziveo u NS.
August 23, 2024Aug 23 Ma da nego zbog ovoga https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/385278/Nematode-u-vodi-u-Novom-Sadu-Nema-razloga-za-paniku.html
August 23, 2024Aug 23 Nisam ni prestao da pijem cesmovacu, samo sam malo pojacao rakiju za svaki slucaj.
August 24, 2024Aug 24 23 hours ago, Tihajeza said: Novosađani, ozbiljno, jel pijete vodu iz česme? Ne pijem česmovaču 20 i kusur godina. Ima odvratan ukus i puna je kamenca.
August 26, 2024Aug 26 Quote Novosadski "Vodovod": Voda za piće je bezbedna, molimo građane da ne šire dezinformacije Autor 021.rs Voda iz distributivnog sistema novosadskog "Vodovoda" bezbedna je za piće. Građani nemaju poverenja u institucije, čudno, otkud to sad
August 29, 2024Aug 29 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Sta je bre ovo u Novom Sadu? Festival uličnih svirača...
August 29, 2024Aug 29 Dobro je. Ja se vec bio spremio da pozelim dobrodoslicu nasim novim vladarima..
August 29, 2024Aug 29 Just now, Jimmy Kowalski said: Dobro je. Ja se vec bio spremio da pozelim dobrodoslicu nasim novim vladarima.. Pa čuj, mislim da bi bili bolji prema robov... ovaj, stanovnicima Novog Sada, nego ovi što su...
August 29, 2024Aug 29 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Sta je bre ovo u Novom Sadu? Mutirani valjkasti iz vodo voda, gledao si valjda nindža kornjače
August 31, 2024Aug 31 Tisućljetni vadikal., već 3-4 mandat u NS skupštini Jedno vreme bio neka šatro opozicija, a sada došlo vreme na naplatu minulog rada, I, ko kaže da Novi Sad nije samo jedna obična palanka, školski drug gradonačelnika Đurića.