Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Scene kao da se vratilo Panonsko more...

Posted

u bre što ste negativni

• +1 2
  • Haha 2
Posted
Just now, slepa živana said:

u bre što ste negativni

+1

samo neka pada, žito i kuruzi pjevaju!

savski sliv neka se čuva. šabac, obrenovac i tako to.

Posted

347293364_219710490809475_33933160906379

Partizanska kod Merkura kaže

Posted

Dve i po tisuce kvadrat :fantom:

Posted

šteta što nije živ žak kusto da ovekoveči ovaj čudesni svet pod vodom

• Haha 4
Posted
5 minutes ago, aram said:

Pa ne znam gde je sa točkovima krenuo tuda... Tu kad padne obična kišae je neprohodno, a ne ovo sranje od večeras...

Posted
6 minutes ago, aram said:

Prikrada se kao aligator..

• Haha 5
Posted
1 hour ago, lord_s said:

Da, ali su ga opravili, jbg :D

https://www.facebook.com/watch/?v=577510294364348&extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=irwG9G&ref=sharing

Ako se nastavi da se gradi kao sto se gradi, fuserski i u visinu, bice ovo ucestale slike nakon svake jace kise

to su kinezi radili u sklopu pravljenja pruge

bilo je zezanje kad su okačili neki transparent da je prevod na srpski: "ovuda nemojte prolaziti kolima čim vidite da je počela da propada kišica"

52471-naslovna.jpg

• +1 1
Posted

Ukucate Partizanska Novi Sad potop nevreme u guglu i dobijete milion identičnih slika, samo se datumi razlikuju.

Posted

Ma stvar je u tome, upravo zbog opste poznatog problema tog nadvoznjaka, Kinezi su ga radili bezmalo godinu dana (nadvoznjak i odvodnjavanje) i da su se hvalili na sva usta (Vucevic i ekipa) da tu vise nikada nece biti neprohodno (parafraziram).

• +1 1
Posted
15 minutes ago, radisa said:

Pa ne znam gde je sa točkovima krenuo tuda... Tu kad padne obična kišae je neprohodno, a ne ovo sranje od večeras...

Meni cak ne deluje da je vcrs pala nzm kakva kisa.. Ali bukvalno posle 15-20 minuta kako je pocela, ja sam krenuo sa parkinga i skrecem u Gagarinovu i tripujem da mi volan ne funkcinise eto toliko je vec tu bilo poplavilo. Pretpostavljam da je ona kisa od sinoc vec napunila sve do cepa, i ovo vcrs je bilo dovoljno da preliva..

Posted (edited)

"rešen i decenijski problem odvođenja atmosferskih voda"

:rolf:

ZAVRŠENI RADOVI U PARTIZANSКOJ ULICI

15.02.2023.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić, zajedno sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goranom Vesićem obišao je deo Partizanske ulice, gde su u zoni povožnjaka koji je građen za izgradnju brze pruge Novi Sad – Subotica – Кelebija završeni radovi, a ulica je ponovo otvorena za saobraćaj.

Izrazivši zadovoljstvo zbog završetka radova na podvožnjaku, gradonačelnik Đurić se zahvalio Prededniku, Vladi, Ministru Vesiću i izvršiocima radova na posvećenošću i angažovanju, ističući da je investicija izgradnje pruge jedna od najvažnijih u istoriji Srbije i Novog Sada, te da predstavlja najveći i najznačajniji infrastrukturni projekat u ovom delu Evrope.

- Radovi u Novom Sadu veoma su zahtevni, a novi podvožnjak građen je zato što stari nije zadovoljavao potrebe brze pruge. Partizanska ulica koja faktički prolazi ispod podvožnjaka, jedna je od najfrekventnijih u Novom Sadu, te smo se i mi suočili sa velikim izazovom da, od maja prošle godine, organizujemo saobraćaj. Otvaranje ulice je od velike važnosti za protočnost saobraćaja u Novom Sadu – izjavio je Milan Đurić.

On je objasnio da je u okviru radova na tom delu Partizanske ulice rešen i decenijski problem odvođenja atmosferskih voda, te da se ispod ovog nadvožnjaka više neće skupljati vode nakon većih kiša.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić je objasnio da će pešačka i biciklistička staza u Partizanskoj ulici biti završene do kraja meseca, a da se završetak izgradnje brze pruge od Novog Sada do Subotice očekuje do kraja 2024. godine.

- Voz na ovoj pruzi voziće do Budimpešte i ja sam juče sa mađarskim ministrom transporta razgovarao na temu otvaranja graničnih prelaza na železničkim stanicama u Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Budimpešti kako bi putnicima bile olakšane procedure - izjavio je ministar Vesić i najavio potpisivanje Ugovora za izgradnju auto puta Beograd – Zrenjanin -Novi Sad, početkom sledeće godine.

Novi Sad, 15. februar 2023. godine

http://www.novisad.rs/lat/zavrseni-radovi-u-partizanskoj-ulici

Edited by vememah
  • Haha 1