stajebrebilo Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 Vlasnik Geparda nadjen mrtav, samoubistvo. Znao sam ga licno, doduse poslovno, videli se krajem prosle godine, sve ok oko posla, planova, razvoja...Sta treba da se desi da neko digne ruku na sebe?
mire Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 baš blage veze nemam navodno je bolovao od depresije jutros pričam sa njegovim kumom, posao bio ok, ništa neki bitan reket, kupili još jednu firmu, u nekretninama desetak m€, svi koji ga znaju u šoku
Miki_belavista Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 1 hour ago, rođeni said: baš blage veze nemam navodno je bolovao od depresije jutros pričam sa njegovim kumom, posao bio ok, ništa neki bitan reket, kupili još jednu firmu, u nekretninama desetak m€, svi koji ga znaju u šoku cime se taj Gepard bavio?
stajebrebilo Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Proizvodnja obuce za namensku industriju, izvozio i u zemlje EU za njihovu vojsku/policiju, pa prosirio na civilnu, pa uveo i proizvodnju zastitne odece...firma radi 30+ godina...
Olimpijac Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 https://novisad.com/vesti/gsp-trazi-radnike-koji-ce-brojati-i-kontrolisati-putnike-11111
slepa živana Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 moguće napredovanje na upravničke pozicije po formiranju koncentracionih kampova. 1 2
Ratamahatta Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 Svaki put kad banem u NS (tipa jednom mesecno ili u 2 meseca) primetim da se broj beskucnika i prosjaka solidno uvecava
radisa Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 1 hour ago, Plajvi said: Svaki put kad banem u NS (tipa jednom mesecno ili u 2 meseca) primetim da se broj beskucnika i prosjaka solidno uvecava Postajemo Filadelfija...
Ros Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 hoce li informatika jednom uvesti online placanje racuna?
ivy Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 (edited) @Ros kako to mislis? ja vec godinama sve racune,pa i informatiku,placam on-line cak sam jednom,pre nekoliko god, pogresila kad je ostala 1 u polju za sumu pa sam im tako greskom uplatila deset hiljada veci racun..malo je potrajalo dok se neko nije javio na telefon ali su bili ok i ubrzo mi vratili novac Edited April 16, 2023 by ivy
Ros Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 10 minutes ago, ivy said: @Ros kako to mislis? ja vec godinama sve racune,pa i informatiku,placam on-line cak sam jednom,pre nekoliko god, pogresila kad je ostala 1 u polju za sumu pa sam im tako greskom uplatila deset hiljada veci racun..malo je potrajalo dok se neko nije javio na telefon ali su bili ok i ubrzo mi vratili novac mislim da platim online sa mojom kreditnom karticom. recimo, MTS placam kevi preko MTS sajta, bez da ide preko nekog racuna u banci.
ivy Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 aha..e pa ne znam...meni je i ovo sa bankovnom aplikacijom dovoljno on-line
ivy Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 mislim mozes placati i drugim ljudima sa svog racuna/bankovne aplikacije, briga njih cije je ime,bitan je poziv na broj..
Ros Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Just now, ivy said: mislim mozes placati i drugim ljudima sa svog racuna/bankovne aplikacije, briga njih cije je ime,bitan je poziv na broj.. obavim ja to sad sa kevom preko njenog racuna, ide to, nego mislim da olaksam stvar. mts platim da ona ni ne zna mogla bi EPS isto to da uvede. mozda uvedu norvezani online placanje?
Miki_belavista Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 On 13. 4. 2023. at 10:19, Plajvi said: Svaki put kad banem u NS (tipa jednom mesecno ili u 2 meseca) primetim da se broj beskucnika i prosjaka solidno uvecava pa skocile su cene nekretnina.
Recommended Posts