nisam ja Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 de da kupim naočary za synce. otišo mi diler namore, a promenada mi tanky s ponydomy. isto pitanje za delove za mali servis škody i za gyme.
napadaj Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 Oduševile me neke kuće u Futoškoj u NS, pa gledam po katastru ko su vlasnici. Petar Matijević i Rodić MB, objekti upisani u legalizaciji. I hotel Prezident isto izgrađen bez dozvole, ali još nije legalizovan, za razliku od gore navedenih.
radisa Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 5 minutes ago, napadaj said: Oduševile me neke kuće u Futoškoj u NS, pa gledam po katastru ko su vlasnici. Petar Matijević i Rodić MB, objekti upisani u legalizaciji. I hotel Prezident isto izgrađen bez dozvole, ali još nije legalizovan, za razliku od gore navedenih. Sledeći put dođi da ti pokažem zamak na Adicama, sve sa grbom na kapiji... 1
ivy Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 samo da pohvalim Jkp Cistocu na expresnom reagovanju iako je i greska njihova ali dobro..naime 26.06. je bila akcija ciscenja priobalja Dunava kod mene u selu i bas ispred moje ulice je ostala 1 gomila smeca u dzakovima,pola kade i svakakvo jos smece ..nemam pojma verovatno je bio pun kamion koji je skupljao a posle se zaboravilo i to je tako stajalo 10dana da bi jutros ja pozvala da prijavim a oni dosli vec popodne da pokupe
Nevernik Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/310540/FOTO-VIDEO-Velika-Z-dobrodoslica-pred-Exit-Most-kej-i-Gradic-isarani-simbolima-ruske-agresije.html To je to. Moderni Novi Sad. Još kad bi znali da englezi/stranci već godinama ne dolaze na exit ali dobro...patrijote i inteligencija 😁
Frank Pembleton Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/310540/FOTO-VIDEO-Velika-Z-dobrodoslica-pred-Exit-Most-kej-i-Gradic-isarani-simbolima-ruske-agresije.html To je to. Moderni Novi Sad. Još kad bi znali da englezi/stranci već godinama ne dolaze na exit ali dobro...patrijote i inteligencija [emoji16]Ali ovo opravdanje za otkazivanje ukrajincima...Mad njima još bolje idu na more [emoji12]....shiit has hit the fan.
bradilko Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 ima li nekakav ( vanredni) prevoz ( minibus, kombi, bus..) iz novog sada u beograd veceras tj kad zavrsi nik cave? prvi voz je 6-7, autobusa isto nema do jutra. ne bleji mi se do jutra tamo, nemam ni smestaj, sta god sam trazio preskupo ili predaleko.
Frank Pembleton Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 Šta ima od muzeja po NS?Treba da vodam neku decu osnovce pa bih malo da ih "okrenem" na tu stranu.......shiit has hit the fan.
lord_s Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Pogacary protestuje ispred Skupstine koja ce danas izglasati famozni urbanizacioni plan kojim ce se dzepovi lokalnih biznismena i stranih partnera dodatno puniti uz, izmedju ostalog, unistavanje dela obale Dunava sa preko 70 autohtonih vrsta flore i faune.Mislim, cima i mene ovo dosta je bilo, dole vlast, cuvamo prirodu, ali kada vidim kako se celavi Vucicev izaslanik podsmeva svemu tome sa "mirno spavam" i "ja sam struka" dodje mi samo da zaplacem od muke. Do te mere je sve ovo nakazno i odvratno.Jbt, poslali su (opet) maloumnu, placenu, nasmrkanu i vidno uniformisanu privatnu vojsku na grupu gde, kad sam ja prosao, nije bilo vise od stotinak ljudi, mahom starijih, penzionera i zena.U evropi, bio jednom gradsvi ga znali kao Novi SadSent from my M2012K11AG using Tapatalk 2 3
radisa Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 9 minutes ago, lord_s said: Pogacary protestuje ispred Skupstine koja ce danas izglasati famozni urbanizacioni plan kojim ce se dzepovi lokalnih biznismena i stranih partnera dodatno puniti uz, izmedju ostalog, unistavanje dela obale Dunava sa preko 70 autohtonih vrsta flore i faune. Mislim, cima i mene ovo dosta je bilo, dole vlast, cuvamo prirodu, ali kada vidim kako se celavi Vucicev izaslanik podsmeva svemu tome sa "mirno spavam" i "ja sam struka" dodje mi samo da zaplacem od muke. Do te mere je sve ovo nakazno i odvratno. Jbt, poslali su (opet) maloumnu, placenu, nasmrkanu i vidno uniformisanu privatnu vojsku na grupu gde, kad sam ja prosao, nije bilo vise od stotinak ljudi, mahom starijih, penzionera i zena. U evropi, bio jednom grad svi ga znali kao Novi Sad Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Evo i ovde kako to izgleda... https://www.facebook.com/Radio021/videos/634008647649718 Pogledajte ovo sa facebooka, obavezno... 1
Filozof manijak Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Proguraće govnari novi GUP, bez obzira na proteste. Velika je lova u pitanju da bi se dovela u pitanje zbog nekih tamo aktivista i protestanata.
radisa Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Just now, Filozof manijak said: Proguraće govnari novi GUP, bez obzira na proteste. Velika je lova u pitanju da bi se dovela u pitanje zbog nekih tamo aktivista i protestanata. Pa da... Svi su se oni dogovorili... Kažm ja, salaš ili vikendica na Fruškoj Gori... Pa dok se i tamo ne dosete da dođu da investiraju™...
maheem Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Usvojen GUP, imam utisak da većina Novog Sada i jeste za njega, mada građani se ionako ne pitaju. Crkli dabogda svi. 1
Recommended Posts