Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

e jbg ne kontam

Jel i dalje 2500 po ekipi? I koliko je realno tesko?
jeste 2.5k do 1 decembra, ali mislim da možeš da se dogovoriš i za kasnije. nije preterano teško, a možeš tražiti pomoć na svakih 10min, pa ti ubaci hintove.mojoj je ekipi je ostalo oko 7.5 min do kraja (od sat vremena koje imaš) Edited by Ravanelli
Posted

Dolazim vam u 5ak tamo i kao pripadnik UZAS-a razrusicu vam grad kako valja i dolikuje.

Posted (edited)

...

Edited by ToniAdams
Posted
Fotoreportera Novinske agencije Beta Dragana Gojića danas oko podne u Novom Sadu legitimisao je muškarac u civilu i odveo ga u jedan objekat na ispitivanje, gde su mu uzeli lične podatke, posle čega je pušten.Gojić je pre toga fotografisao jato labudova u blizini Picerije “Ćao” i u blizini objekta koji je nekada bio sedište Vojnog odseka u Novom Sadu.“Prišao mi je čovek u civilu, pokazao neku legitimaciju i zatražio da mu pokažem šta sam fotografisao. Rekao sam mu da sam slikao jato labudova i pokazao mu to na fotoaparatu, nakon čega je rekao da pođem sa njim u bivšu zgradu Vojnog odseka”, ispričao je Gojić.On je telefonsku vezu sa redakcijom prekinuo na zahtev tog policajca u civilu, a potom se javio nakon dvadesetak minuta i rekao da su mu uzeli lične podatke i da su ga pitali zašto je fotografisao u blizini tog objekta.Predstavili su se kao pripadnici Vojno-bezbednosne agencije, rekao je Gojić.
Posted (edited)

sto me potseti na pricu mog drugara koji radi u vojsci o pravilu dok je bio na nekoj administrativnoj i informatickoj!! obuci u objektu gde su dakle ziveli i radili da nisu smeli da imaju lap top a androidi su bili dozvoljeni :lol:...

Edited by ivy
Posted (edited)

osniva se legalna koljacnica zivotinja, jkp zoohigijena. sta ce biti jedini posao ovog novog uhlebljivackog govneta za stranacke parazite objasnjava nam radio televizija vojvodine.

U azilu će biti mesta za 350 životinja, ali iz Grada najavljuju da će se kapacitet proširivati. Životinje će se u azilu zadržavati mesec dana, nakon čega će biti uspavane.
ni jedne jedine reci o mogucnosti da te zivotinje neko usvoji, pronadje im drugi smestaj, spase im zivot, nego bice uspavane. poserem se u usta njima i svim gradjanima koje ovako objavljena vest odusevljava. Edited by garoviks
  • 2 weeks later...
Posted
osniva se legalna koljacnica zivotinja, jkp zoohigijena. sta ce biti jedini posao ovog novog uhlebljivackog govneta za stranacke parazite objasnjava nam radio televizija vojvodine.ni jedne jedine reci o mogucnosti da te zivotinje neko usvoji, pronadje im drugi smestaj, spase im zivot, nego bice uspavane. poserem se u usta njima i svim gradjanima koje ovako objavljena vest odusevljava.
za direktora ustanove postavljen lovac.
Posted
Čika Joca i Zmajevi...brate. Taj mai je bivši Highway, klinci koji su furali hair metal i mislim da je ovom malom ćale bio direktor mlekare pa su dobijali dosta dobar prolaz u medije i finansiranje tih pokušaja
Posted

Novosacka mlekara? "Sokovi Novosadske mlekare" je jedan od urnebesnijih slogana ikad :D Nekako me ne čudi da su propali.

Posted

pa nisu baš propali. jednostavno je pala optimizacija u imleku u korist većeg tržišta, beograda

Posted
Čika Joca i Zmajevi...brate. Taj mai je bivši Highway, klinci koji su furali hair metal i mislim da je ovom malom ćale bio direktor mlekare pa su dobijali dosta dobar prolaz u medije i finansiranje tih pokušaja
koji direktor?