hattori Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 da,da, znamo mi tu enigmatiku. pogase se svetla, pa ko koga dovati.
Turnbull Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 (edited) Inače, danas u 19 časova, u prostorijama pomenutog kluba "Bike Kitchen" (ulica Jovana Subotića 21) biće održano veče enigmatike. Posetiocima ću predstaviti moju knjigu "World of Pentagrams" Edited October 24, 2013 by Syme
Sir Oliver Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 (edited) NDNVPRESSubrojčavanje live na kojotu ispod:http://www.ustream.t...annel/ndnvpressTeofil Pančić, novinski pisacAna Lalić, novinarkaVladimir Ješić, nekadašnji aktivista OtporaModerator razgovora je Dinko Gruhonjić, predsednik NDNV-a Edited October 24, 2013 by Sir Oliver
Turnbull Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Sad počeo da gledam i odmah Teofil gadi Vesnu Pešić. Jebote, pa dojadio si i bobu i ljudima.
Hella Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 odmah Teofil gadi Vesnu Pešićpa kad je destruktivna krava.
Aće Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 dobro je sto ucestvuje lalicka. ovde protiv fasista, a jebe se sa sefom ns spo-a jelicem, koji im je izmedju ostalog i omogucio da dodju na vlast u ns.
Turnbull Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Jebote, koliko Teofil smara. Opet o jebenim belim listićima. Pa on je fakin monomanijak. Šteta što u stvarnosti ne postoji PZD, jer mu je tamo mesto.
Sir Oliver Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 imaju pravo 'klinci' što su napustili tribinu ( ako sam dobro shvatio)nema od ovih leba
Turnbull Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 (edited) Nisam gledao od početka, ali na osnovu ovog dela koji sam čuo, +1000.Ko su ti klinci i zašto su napustili tirbinu? Kad se to desilo? Edited October 24, 2013 by Syme
Sir Oliver Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Nisam bio na licu mesta, ali sam skapirao na osnovu pitanja iz publikeda su konstruktivni mladi ljudi(kako ih je nazvala prisutna predsednica vojvođanskog kluba ili tako nešto)izašli sa tribine.Mogu samo da spekulišem ko su oni, ali je to bzvz
Sir Oliver Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 vandali?oskrnavili?svetinju?http://novinenovosadske.rs/vandali-oskrnavili-kcns-uvidaj-u-toku/
radisa Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Jebi ga, Syme, kad neko sa leva ili čak i iz centra nešto uradi to je skrnavljenje, a kad uradi sa desna, to je protest mirnih građana izloženih torturi. Kako to nisi još naučio.Uostalom, opet sam malo čitao Remarka. Jebem ti, sve je isto.
Lezilebovich Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Nije bez neke što Novi Sad zovu Srpska Atina. Ima, dame i gospodo, dosta sličnosti između ove dve pravoslavne varoši. I u grčkoj i srpskoj Atini malo-malo pa ispadne neki pičvajz. Osim toga, zore su i u Atini i u Novom Sadu nekako zlatne, znate valjda na šta ciljam. Atinskoj zori Grci su, izgleda, stali na rep, a kako stvar stoji kod nas, novosadski zornjaci će na rep stati nama. I sve to u Prvom veku, godine druge vladavine Overlorda Vučića Basara o Fejgelju
ficfiric Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 'Bem ti, retko gadan lik ovaj Fajgelj. Bio je juce u Suceljavanju (http://media.rtv.rs/sr_ci/suceljavanje/4723)
Recommended Posts