Nikodije Posted March 11 Posted March 11 Out of darkness je solidan survival, ništa preterano originalno, ali atmosferično, lepo snimljeno, ima i zanimljiv preokret. Može preporuka.
Pokojni Ruxin Posted March 16 Posted March 16 naleteo sam na flanagana na letterboxdu, pa moram da podelim njegov lake mungo review zna znanje
Calavera Posted March 16 Posted March 16 20 minutes ago, Pokojni Ruxin said: naleteo sam na flanagana na letterboxdu, pa moram da podelim njegov lake mungo review zna znanje baci link do svog letterboxda ako ga ažuriraš™, da vidimo je li čemu
bestia Posted March 17 Posted March 17 On 16. 3. 2024. at 17:12, Pokojni Ruxin said: naleteo sam na flanagana na letterboxdu, pa moram da podelim njegov lake mungo review zna znanje Ja sam ovaj film odgledao ubedjen da je dokumentarac,mozete li da zamislite koji sam ja strah imao nakon gledanja.A film je odlicno odradjen..
Pokojni Ruxin Posted March 23 Posted March 23 kad smo već kod odličnih stvari koje se uvlače pod kožu, ne znam šta sam do sad čekao ali kakav je film cure au. moj omiljeni tip horora, što znači da nije horor već vrlo atmosferičan i creepy psiho triler pulse se gleda sledeći, šta još vredi od kurosawe?
Jimmy Kowalski Posted March 23 Posted March 23 Mene kopka ovaj Late Night with the Devil. Kritika ga nahvalila, sto obicno znaci da ce ga hardkor horor publika ispljuvati..
Pokojni Ruxin Posted March 23 Posted March 23 (edited) 24 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Mene kopka ovaj Late Night with the Devil. Kritika ga nahvalila, sto obicno znaci da ce ga hardkor horor publika ispljuvati.. što znači da verovatno valja. ne gledam trejlere i ne znam ništa o ovome, ali definitivno ću ga overim na slepo. a inače ove godine najviše iščekujem longlegs, novi oz perkins sa nikom kejdžom Edited March 23 by Pokojni Ruxin
Jeremija Posted March 23 Posted March 23 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Mene kopka ovaj Late Night with the Devil. Kritika ga nahvalila, sto obicno znaci da ce ga hardkor horor publika ispljuvati.. Teško je suditi po trailer-u, ali deluje da je moguće da im je ovo bila inspiracija - https://www.imdb.com/title/tt11310884/?ref_=sr_t_11 Ako jeste, a bude bio kao uzor, biće sasvim solidan film. 1
Blojler Posted March 23 Posted March 23 2 hours ago, Jeremija said: Teško je suditi po trailer-u, ali deluje da je moguće da im je ovo bila inspiracija - https://www.imdb.com/title/tt11310884/?ref_=sr_t_11 Ako jeste, a bude bio kao uzor, biće sasvim solidan film. super taman da se nesto gleda veceras - falavi 1
Blojler Posted April 20 Posted April 20 On 23. 3. 2024. at 15:50, Jeremija said: Teško je suditi po trailer-u, ali deluje da je moguće da im je ovo bila inspiracija - https://www.imdb.com/title/tt11310884/?ref_=sr_t_11 Ako jeste, a bude bio kao uzor, biće sasvim solidan film. Gledo se Late night with the devil - sta znam, nije lose ali nije ni neki horor. Lepo je odradjena epoha, kamera fotografija, scenografija i gluma odlicna, nije kao predlozak odgore niti ima slicnosti nekih preteranih, slican vajb ali su sustinski razliciti filmovi. U svakom slucaju preporuka, David Dastmalchian je odlican u svemu, meni uvek izgleda kao manje bolestan mladji brat Paul Danoa, ali odlican glumac i u komediji i u ozbiljnim ulogama. Pogledajte film pa ocenite sami, nije lose 5.5/7 1
Nikodije Posted April 21 Posted April 21 Immaculate Veoma dobar i spuki. Sindi pokidala, najbolja ženska uloga u hororu in years. Preporuka
Jimmy Kowalski Posted April 28 Posted April 28 Odgledao Late Night with the Devil i super se zabavio. Videh na vise mesta da se moze smatrati spiritualnim blizancem Ghostwatcha, koji nisam gledao, a sad sam bas zaintrigiran. Ovog glavnog glumca nisam nesto upamtio do sada, ali ovde je odlican. Nadam se da ce mu ova rola predstavljati odskocnu dasku da dobije vise vecih uloga. Da, iako je vidljivo da je film imao mikro budzet, to ovde nije problem jer se sve desava u studiju, izgled i atmosfera late night show je pogodjena 100%, a jeftini cheesy efekti samo su doprineli smeku. Jedina stvar koja mi je zasmetala je ono redjanje logotipa kompanija na pocetku. Delovalo je da se nikad nece zavrsiti, osecao sam se kao family guy
Recommended Posts