June 28, 20222 yr Gledao neko osim mene Girl Next? https://www.imdb.com/title/tt11423214/ Ako niste, nemojt ni slučjano... Ovih 5.7 na imdbu je neka greška, film zaslužuje oko 0 zvezdica... Nešto najgluplje što sam gledao, pa, ikada, recimo...
July 16, 20222 yr The Black Phone (2021) ovde nema ni "h" od horora, u pitanju je osrednji, mlohavi triler sa lažnom ocenom. dosadan, plitak i dozlaboga precenjen. nisam video Houka u gorem izdanju, ali uloga je takva da su mogli Nikolu Kojoa da angažuju, silne pare bi uštedeli
July 16, 20222 yr I ja gledao sinoć, zaspao, evo sad nikako da odgledam poslednjih pola sata, ne verujem da bih propustio išta zanimljivo i ako ne odgledam. Teško sranje
July 16, 20222 yr Al kapiram da je ovo opet neka metafora za porodične probleme i probleme sa društvom, odrastanjem itd. Već viđen koncept 1000 puta. Bilo je mnogo boljih takvih horora
July 16, 20222 yr Dobro je, zamalo da odem u bioskop na ovaj telefon. A kad smo kod tog koncepta najuspešniji mi je bio Babaduk.
July 16, 20222 yr iskr ne znam vise ni koji je koji od tih. koji je onaj kad nadju filmove u podrumu? taj je okejish.
July 16, 20222 yr On 16. 7. 2022. at 13:07, ToniAdams said: iskr ne znam vise ni koji je koji od tih. koji je onaj kad nadju filmove u podrumu? taj je okejish. ako ih nađu na tavanu, to je Sinister
July 16, 20222 yr To mi je jedan od strašnijih horora, taj Sinister, i ne zbog onog demona Baghul se valjda zove, nego što su glavni negativci i ubice u stvari deca. Nešto oko toga mi deluje vrlo uznemirujuće.
July 16, 20222 yr On 16. 7. 2022. at 18:59, Filozof manijak said: To mi je jedan od strašnijih horora, taj Sinister, i ne zbog onog demona Baghul se valjda zove, nego što su Spojluj kralju Sinister mi je uz Ju On najgadniji, ja sam se ozbiljno frčila od onog nečega kad oživljava u 2D Edited July 16, 20222 yr by Svemir Zeka