Jump to content
IGNORED

Now watching...

melankolic

Recommended Posts

Posted

upravo sam videla milku canić kako u slagalici GOVORI :mellow:

Posted

Molim Novosadiste da prebace na TV Panoniju (ponuda vazi do 11 uri). Sifra: Crveno, volim te crveno.

Posted (edited)

...

Edited by MachineGunEtiquette
Posted (edited)

Miodrag Popov u Stanju nacije na b92. :s_w:Pa vidi ljigu, vidi djubre kako se smeska! "Draga moja, lepa voditeljice (Roksanda)", "lepa moja Nado (drugi gost u studiju, Nadezda Gace)...""Petar Lukovic je rekao da me treba streljati..." :lol:

Edited by Sludge Factory
Posted

U 17h, na drugom programu PTC-a ima neka emisija o JDP-u, izgleda da je autor Dragan Babic. Bice Biki, Gorcin Stojanovic, i dr.

• 2 weeks later...
Posted

psihoanaliticari na b92. i u toj oblasti smo strahovito bedni. sramota ! !! je l' gleda neko?

Posted

Upravo kod Sarape, na StB, Djordjije Vukadinovic, Panovic i Srdja Popovic.

Posted

Joj, Sarapa je car totalni! :Hail: Stavio sam da se snima, ako bude nešto zanimljivo lepim na jubito!

Posted (edited)

Djordje Vukadinovic je onaj vo na Palama.Ko gleda emisiju, ima priliku da vidi kako izgleda covek na zadatku. Brifovan, spremljen, nabrijan, samo strika, ko singerica.

Edited by Sludge Factory
Posted

sinoć watching, na foksu - sinhronizovan al bundy (married with children) na srpski. još mi neprijatno.

Posted
psihoanaliticari na b92. i u toj oblasti smo strahovito bedni. sramota ! !! je l' gleda neko?
Da li bi mogla malo detaljnjije? Možda na posebnom topiku?
  • 2 weeks later...
Posted

Na b92 info imate prenos konferencije Biznis foruma na Kopaoniku...

Posted

Na Studiju B kod Sarape gosti: Gargamel, Uefa i žirafa.

Posted

Nebeska koalicija na RTS-u kod Olje Kovačević. Izvesni student filosofije iz publike je imao sjajan mini-traktat kad se dokopao mikrofona. Između ostalog reče da, kada se već uzima za prirodno intimno pravo da ljudi veruju i pripadaju određenoj verskoj zajednici, a verske poglavice imaju pravo da šetaju gradom u svojim uniformama, održavaju liturgije i mise na javnim mestima, zašto se uskraćuje isto takvo pravo homoseksualcima da javno ispoljavaju svoju seksualnu pripadnost. Uzgred je spomenuo Platona i Oskara Vajlda. Nažalost ili naravno, odgovor sve četvorice se sveo na manje bitne segmente ovog izlaganja - da oni brane sekularnost države svojim amandmanima, da to čine kao građani, da pošto oni ne nameću mladom gospodinu koji je ateista svoje istine ne treba ni on njima etc.