Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now watching...

Featured Replies

:lolol:ne mogu da ti opišem koliko obožavam ovakve treš emisije, a ćosićka je definitivno rešila da se oproba i u tom žanru... meni je najveći transfer neprijatnosti kada voditelj (u ovom slučaju voditeljka) ne ume da jasno postavi pitanje, kada se dotiče tema koje slabo poznaje, a onda se defanzivno povlači i poteže neku drugu i tako... ali prija mi to da gledam, samo sam navikao da viđam ovakve stvari na televizijama tipa K:CN, Košava itd. ne i na Studiju B. Dobro, Sarapa je žanr za sebe... :D
Blazir Cosicka je vec posebna vrsta izazivaca transfera neprijatnosti, ali je dobra riba, pa je to vadi i donekle iskupljuje. :D Ali ovakav izbor gostiju (sa naglaskom na izvesnog hodocasnika), zatim prilozi u toku emisjije, redjanje raznih citata poznatih umetnika/licnosti, teme, pitanja... sve je to bio 1 jak :kdp:

Edited by Sludge Factory

• Replies 1.5k
  • Views 245.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Miša Brkić na Newsmaxu protiv bojkota velikih trgovinskih lanaca, to je pokrenula jedna nevladina organizacija, logično je da rokaju cene jer su “DOŠLI U SRBIJU DA ZARADE, A NE DA BUDU SOCIJALNE USTAN

• HRT 2 SPEKTAKULARNA ZEMLJA !!!!

Posted Images

Osećam se jako dobro jer se ne pronalazim u tome, rekla je Maja Gojković u Piramidi na pretnju Hadžije da će srušiti zgradu SO Stari Grad ako dva momka krenu da se venčaju.Boles?

Edited by Spirit

Jaoj, ovo o kulturi kod Beckovic.. Ne znam zašto uopšte.Jer dosadno je kao noć..

Edited by Buck Naked

Jaoj, ovo o kulturi kod Beckovic.. Ne znam zašto uopšte.Jer dosadno je kao noć..
A toliko gorućih tema oko nas... nema šta i Olja je poklekla pred Brozovom čizmom. :(

Ko je ova kjut riba što brani zatvorenike na B92 Info kod onog Miše?Edit: zove se kao u padežu! Sandrina Špeh! Ja je počeo zamišljati u nekom istopolnom spolnom činu.

Edited by Buck Naked

potresni scrubsi ali i guided by voices :Hail: u njima.

Ko je ova slatka na vremenskoj prognozi na B92??? Auh! wubčina!

torrent tracker+ search+ download= majkoKeva.ed. : semantointerpunkcionisanje.

Edited by boshoku

soprano's, peta sezona. gandolfini za nobela, tachka.

true blood, prva sezona. aspecijalno (buffy-esque), al' gledljivo.

PTC 1, Upitnik, shou, VUcic, Canak, Panovic i neka iz NINa. Pricaju o plesu, VB-u... :lol:

Edited by Sludge Factory

PTC 1, Upitnik, shou, VUcic, Canak, Panovic i neka iz NINa. Pricaju o plesu, VB-u... :lol:
ujebemtisvePanović :Hail:

Edited by Lale Gator

Bogami, Canak pounovao voditeljku vise puta. Sto, ruku na srce, i nije bilo tesko.A Vucko je demonstrirao nove vaginalne ekspresije.

Edited by Sludge Factory

RTS1 do malopre... :Hail:

RTS1 do malopre... :Hail:
O jea. I ja prejzovao na filmskom pdfu

Edited by Hustler