čekmeže Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Skrivene poruke doktora Deksija - "Mala patka veliki problem."
Joe D Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Natasha Miljkovic featuring naucnik, pop i MAP u emisiji o LHC-u. Neprijatno...
*edited by mod Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Majko mila sta je ono bilo? Naleteh na novu emisiju na TV Fleka koju vode Djura i onaj novinar iz Veliko Brata. Toliki transfer neprijatnosti da su cak i reklame delovale opustajuce. Gost prve emisije Bata Zivotinja koji je prvo bio skroz zbunjen i pogubljen i kontao je da ga ovi zajebavaju a posle je valjda i sam skapirao u kakav je shoder od emisije dospeo, Mislim da je ovo prvi put da sam gledao neku emisiju da se od starta javljaju gledaoci da se zale na nju i na voditelje.
melankolic Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 "The Man Who Shot Liberty Valance" na RT Vojvodine 1.
nautilus Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Milutin Soskic u Biserima prica o oporavku od loma noge.
apotekarica Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 "Operacija trijumf" - malo pre im ispade clanica zirija sa scene Sad ide predstavljanje kandidata i svi su preterano urbani i kulji od kuljeg. I upravo pevaju Riblju corbu. Cekam da vidim oce' li se ta Anastacia stvarno pojaviti uzivo ili ce da se obrati "posredstvom video bima"Veliki brate, vrati se, sve ti je oprosteno :(
teacher Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 "Operacija trijumf" - malo pre im ispade clanica zirija sa scene Sad ide predstavljanje kandidata i svi su preterano urbani i kulji od kuljeg. I upravo pevaju Riblju corbu. Cekam da vidim oce' li se ta Anastacia stvarno pojaviti uzivo ili ce da se obrati "posredstvom video bima"Veliki brate, vrati se, sve ti je oprosteno :(Riblja čorba, sunce ti lebovo jebem...Teški shit, još su pokušali da nastave genocid i ubiju Ismetu, članicu žirija...
Pokojni Ruxin Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Da, da, i ja gledam u prolazu...inače sam krenuo tetki lek da odnesem. <_< Ko je bio previše urban da gleda zvezde granda, evo sad mu se posrećilo da ima šta da gleda...Cenim da će biti potreban jedan topić pre ili kasnije, ali neću baš ja da se diskreditujem :)
Conspirator Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 (edited) Ova što peva sa Rozgom može odmah da ide kući.edit: Zašto nisu zvali Dejana Cukića? Edited September 29, 2008 by Conspirator
Pokojni Ruxin Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Propustio sam Dina?! Fuck, pa ovo će biti jače™ od zvezda granda...
teacher Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ova što peva sa Rozgom može odmah da ide kući.edit: Zašto nisu zvali Dejana Cukića? Možda će nastupiti posle Lane i Alda? U svakom slučaju, žiri i tzv profesore tzv Akademije su najavili kao autore pesama i saradnike Dejana Cukića i Ane Stanić. Ne, niko nije pomenuo Ratka Kraljevića...
Recommended Posts