Pontijak Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 inače kolegu čeha, koji iscepa 3,4 piva i par rakija u toku dana (kaže da je to kod njih normalno), sam jedva i na silu odvukao u berliner i samo pivo da kraftuje. lik jednostavno neće da plaća više od onoga što smatra da treba plati za pivo, odnosno neće da pređe cenu industrijske proizvodnje. za kolegu ceha
Ryan Franco Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 ja tek sad vidim da su molson coors i miller coors dve različite firme?! bio sam ubeđen da postoji jedna koja je nastala mrdžovanjem sa coorsom (toga se sećam sa nečijih dresova devedesetih) i da ljudi brkaju varijacije njenog naziva (molton, miler, morton, mils...). e svašta...
renne Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Ovih dana kreće u prodaju hajnekenov vajfert, kao i strongbow cider
Ryan Franco Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 valaj li čemu onaj dunđerski? video ga u radnji ali me nešto ambalaža nije ubedila iako su se dosta potrudili i dobar posao uradili.
renne Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Ok je, sasvim pitko pivo, bez boli glava efekta. Mnogo bolje od ovog pećkog
*edited by mod Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Mislim da bi tesko bilo naci nesto sto je gore od Peckog.
Čutura Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 meni je pecko iz najboljih dana pravilo ozbiljnu gorusicu, bemliga
Marcus Wulffings Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Potpuno novo otkriće - Thornbridge Jaipur, India Pale Ale Pustio je ukus zove, malo je rezak kada se bolje analizira, ali zaista je prijatno iznenađenje
Marcus Wulffings Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 (edited) ...cross screen Edited March 28, 2015 by Marcus Wulffings
mire Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 meni je pecko iz najboljih dana pravilo ozbiljnu gorusicu, bemligaa meni uživanciju baš mi legalo, pogotovo u ljigu, uz "tip- top" pljeskavicu na kajmaku
scab Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Ovih dana kreće u prodaju hajnekenov vajfert, kao i strongbow cider meni je strongbow skroz ok. a dizajn vajfert piva mi je nekako... makedonski
Recommended Posts