Аврам Гојић Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 (edited) Dobre vesti iz Maksija. Stigli Pilsner Urquell i Kozel u limenci :) Cena oko 120 din. Edited November 1, 2014 by Грешни Василије
Прслин Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Kozel Добар дан. Ја сам Прслин и будући сам алкохоличар.
Dr Arslanagić Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 (edited) Pilsner Urquell :Hail: EDIT Taman da si kupim ovu lepu čašu Edited November 1, 2014 by Dr Arslanagić
WTF Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Da se ukljucim u temu. Kao potpuni amater, koji pije pivo koje mu se svidja, i pljuje ono koje mu se ne svidja. Uglavnom se trudim da bar jednom nedeljno probam neko novo pivo, ili u UK ili u Kanadi (redje u Nemackoj). Od preteranog konzumiranja me odvraca cena, a gura me akademija. Evo, sinoc sam probao prvi put ovo pivo iz Vankuvera, zove se Lion's Winter Ale. Spada u nesto jeftinija piva, ili je bar bilo na popustu sinoc. Mislim da je tih 6 bilo dvadesetak dolara, male flase. http://gib.ca/beer/lions-winter-ale/# Utisak: Ukus je suvise sladak, i ovo sa sajta ne stoji: Moderate hop bitterness gives balance so that sweeter flavours do not overwhelm. Ne oseca se nikakva gorcina. Mozda ga nekad u zivotu opet probam, ali necu uzeti 6 sigurno. Imaj u vidu da su velika vecina piva koja su klasifikovana kao "Winter Ale", "Christmas Ale", "Winter Warmer", "Holiday Beer", etc... dosta zasladjena i zacinjena. Ako ne volis sladunjava piva sa zacinima tipa cimet, persimon i slicno, izbegavaj ovaj stil piva.
aram Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 gospode!!!!! pivara milenkowitsch ne razumem sta si hteo reci?
Marcus Wulffings Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 nije loše pivo, samo 5% alkohola što ga čini pitkim
aram Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 5% za koelsch je dosta jako, inace je od 4,4 do 5,2% maksimum. pitkost mu je glavna osobina.
Marcus Wulffings Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 onda je to to, pored livijusa imam šta da pijem
Frank Pembleton Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 cirilica&latinica zajedno na etiketi "Opravdanje" je da logo nisu smeli da menjaju a naziv nema smisla na ćirilici...
Recommended Posts