Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

19 minutes ago, Zabalujev said:

O bokte, po ko zna koji put: kako smo dozvolili, onda pristojniti "ne smemo postati kao oni i moramo da se stidimo", pa onda docentkinja sa dr. nauka "pokazalo se da prirodne nauke nisu egzaktne i da se mora istraživati":wacko: Jebo vas stid i filozofija više.

ja sam sad došla do tog dela i totalno sam what the fuckety fuck ova žena priča, i onda je olja pita kome verujete, ona odgovori nešto debilno i ne izgovori nijedno ime i sad ja ne kapiram da li žena sporije misli ili šta?

:blink:

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

To su te nove snage....

1 hour ago, pt 2.0 said:

ja sam sad došla do tog dela i totalno sam what the fuckety fuck ova žena priča, i onda je olja pita kome verujete, ona odgovori nešto debilno i ne izgovori nijedno ime i sad ja ne kapiram da li žena sporije misli ili šta?

:blink:

Ja kapiram da su oni hipster levica, ne žele da budu kao ostali itd. ali majku mu, trebalo bi da pripreme ljude nekako za javne nastupe. Ovo kao da je bilo: koga imamo da pošaljemo, a da nije Dobrica i Bakić, već su bili...

3 hours ago, garmonbozia said:

Olja stavila masku, I repeat, Olja stavila masku!

to da se razlikuje od dedićke i miletićke

10 hours ago, Zabalujev said:

Ja kapiram da su oni hipster levica, ne žele da budu kao ostali itd. ali majku mu, trebalo bi da pripreme ljude nekako za javne nastupe. 

Ne znam da li je do nje, ili sam ja prezasićena zveketanjem bez važnosti i težine.

Odustala od Utiska čim sam pogledala predloge, a ovo ispred pola snooze-ovala. Prebacila da vidim svinjac u Hit tvitu, i to mi je ubrzo postalo isprazno i dosadno, pa isključila.

Pokidala ih baba:laugh:

Ima li ga sutra?

Nema

On 28.12.2020. at 14:43, Apollo Creed said:

baba Beli Listic  je najpametnija  kad cuti:fantom:

On 28.12.2020. at 14:43, Apollo Creed said:

Cudila se i baba, samo juce.:dry:

Vraca se Olja sa odmora..

136664863_909365093201744_82210529534254

Ozbiljne teorije™ se valjaju u Utisku. 

Djeneral je pobedio

+1

dobar je i aleksić. šteta što je kod jeremije. kad bi se ukrstili njegovi i generalovi podaci mogla bi da se poveže cela priča o jovanjici

nenad iz beograda, oni bukvalno nisu u stanju da sačuvaju nacrtanu ovcu

:isuse:

e

što li terzu prisluškuju?

🙄

Edited by kud u maglu Simoviću