December 13, 20204 yr kakvo antimaskersko preseravanje pogotovu ako je tačan trač rip gayye da paja po vračaru bez maske
December 13, 20204 yr gledao proslonedeljnu emisiju, jedna od boljih..najgori deo emisije je bila, naravno, sama Olja..ali, gosti, Dritan, sve 5, ocekivao sam da ce me ubiti u pojam, nije, Dritan me cak i oraspolozio..
December 13, 20204 yr 31 minutes ago, Misko said: gledao proslonedeljnu emisiju, jedna od boljih..najgori deo emisije je bila, naravno, sama Olja..ali, gosti, Dritan, sve 5, ocekivao sam da ce me ubiti u pojam, nije, Dritan me cak i oraspolozio.. Kad je Dritan bio u utisku ?
December 13, 20204 yr Super su gosti. Inače, ova stvar sa Rio Tintom bi trebalo da nam bude glavna stvar za kolektivno vrištanje i bunt u narednom periodu, bukvalno ćemo pocrkati svi ako se to dozvoli. Biće zatrovani i devastirani i zemlja i voda i vazduh, a imamo nekoliko godina samo, dok ne krenu sa ozbiljnim ulaganjima, trenutno je i dalje u fazi ispitivanja i ucenjvanja meštana.
December 13, 20204 yr Just now, dùda said: Kad je Dritan bio u utisku ? kao predlog..i to pobednicki..
December 13, 20204 yr Odlična emisija,odlični gosti. Jezivo je to sa Rio tintom . A narod nema pojma, ništa se ne zna.
December 13, 20204 yr 1 minute ago, Misko said: kao predlog..i to pobednicki.. Aha ok. Krivo razumela, sorry.
December 13, 20204 yr 22 minutes ago, Taihoskopija said: Super su gosti. Inače, ova stvar sa Rio Tintom bi trebalo da nam bude glavna stvar za kolektivno vrištanje i bunt u narednom periodu, bukvalno ćemo pocrkati svi ako se to dozvoli. Biće zatrovani i devastirani i zemlja i voda i vazduh, a imamo nekoliko godina samo, dok ne krenu sa ozbiljnim ulaganjima, trenutno je i dalje u fazi ispitivanja i ucenjvanja meštana. Imaš li neki link da preporučiš za detaljnije čitanje?
December 13, 20204 yr Za početak su super: https://www.odiseja.rs/u-ime-ekonomije/ https://pescanik.net/slucaj-litijum-drzava-protiv-gradjana/
December 13, 20204 yr 3 hours ago, Taihoskopija said: Super su gosti. Inače, ova stvar sa Rio Tintom bi trebalo da nam bude glavna stvar za kolektivno vrištanje i bunt u narednom periodu, bukvalno ćemo pocrkati svi ako se to dozvoli. Biće zatrovani i devastirani i zemlja i voda i vazduh, a imamo nekoliko godina samo, dok ne krenu sa ozbiljnim ulaganjima, trenutno je i dalje u fazi ispitivanja i ucenjvanja meštana. Uf. Znači ipak je krenulo. Teško ćemo se tu odbraniti. Zemlja trećeg sveta usred Evrope. Edited December 13, 20204 yr by Anonymous