James Marshall Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Poštujem aktivizam, kapa dole za pružanje prilike ovim ljudima da se čuju. 3
kud u maglu Simoviću Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 kakvo antimaskersko preseravanje pogotovu ako je tačan trač rip gayye da paja po vračaru bez maske
Misko Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 gledao proslonedeljnu emisiju, jedna od boljih..najgori deo emisije je bila, naravno, sama Olja..ali, gosti, Dritan, sve 5, ocekivao sam da ce me ubiti u pojam, nije, Dritan me cak i oraspolozio..
duda Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 31 minutes ago, Misko said: gledao proslonedeljnu emisiju, jedna od boljih..najgori deo emisije je bila, naravno, sama Olja..ali, gosti, Dritan, sve 5, ocekivao sam da ce me ubiti u pojam, nije, Dritan me cak i oraspolozio.. Kad je Dritan bio u utisku ?
Taihoskopija Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Super su gosti. Inače, ova stvar sa Rio Tintom bi trebalo da nam bude glavna stvar za kolektivno vrištanje i bunt u narednom periodu, bukvalno ćemo pocrkati svi ako se to dozvoli. Biće zatrovani i devastirani i zemlja i voda i vazduh, a imamo nekoliko godina samo, dok ne krenu sa ozbiljnim ulaganjima, trenutno je i dalje u fazi ispitivanja i ucenjvanja meštana. 1
Misko Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Just now, dùda said: Kad je Dritan bio u utisku ? kao predlog..i to pobednicki..
duda Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Odlična emisija,odlični gosti. Jezivo je to sa Rio tintom . A narod nema pojma, ništa se ne zna. 3
duda Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 1 minute ago, Misko said: kao predlog..i to pobednicki.. Aha ok. Krivo razumela, sorry.
Amos Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 22 minutes ago, Taihoskopija said: Super su gosti. Inače, ova stvar sa Rio Tintom bi trebalo da nam bude glavna stvar za kolektivno vrištanje i bunt u narednom periodu, bukvalno ćemo pocrkati svi ako se to dozvoli. Biće zatrovani i devastirani i zemlja i voda i vazduh, a imamo nekoliko godina samo, dok ne krenu sa ozbiljnim ulaganjima, trenutno je i dalje u fazi ispitivanja i ucenjvanja meštana. Imaš li neki link da preporučiš za detaljnije čitanje?
Taihoskopija Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Za početak su super: https://www.odiseja.rs/u-ime-ekonomije/ https://pescanik.net/slucaj-litijum-drzava-protiv-gradjana/ 2 5
Anonymous Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 (edited) 3 hours ago, Taihoskopija said: Super su gosti. Inače, ova stvar sa Rio Tintom bi trebalo da nam bude glavna stvar za kolektivno vrištanje i bunt u narednom periodu, bukvalno ćemo pocrkati svi ako se to dozvoli. Biće zatrovani i devastirani i zemlja i voda i vazduh, a imamo nekoliko godina samo, dok ne krenu sa ozbiljnim ulaganjima, trenutno je i dalje u fazi ispitivanja i ucenjvanja meštana. Uf. Znači ipak je krenulo. Teško ćemo se tu odbraniti. Zemlja trećeg sveta usred Evrope. Edited December 13, 2020 by Anonymous
Recommended Posts