Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Poštujem aktivizam, kapa dole za pružanje prilike ovim ljudima da se čuju. 

• +1 3
Posted

Nikad čuo, da odmorim malo i ja :dry:

Posted

kakvo antimaskersko preseravanje

pogotovu ako je tačan trač rip gayye da paja po vračaru bez maske

:fantom:

Posted

gledao proslonedeljnu emisiju, jedna od boljih..najgori deo emisije je bila, naravno, sama Olja..ali, gosti, Dritan, sve 5, ocekivao sam da ce me ubiti u pojam, nije, Dritan me cak i oraspolozio..

Posted
31 minutes ago, Misko said:

gledao proslonedeljnu emisiju, jedna od boljih..najgori deo emisije je bila, naravno, sama Olja..ali, gosti, Dritan, sve 5, ocekivao sam da ce me ubiti u pojam, nije, Dritan me cak i oraspolozio..

Kad je Dritan bio u utisku ?

Posted

Super su gosti.

Inače, ova stvar sa Rio Tintom bi trebalo da nam bude glavna stvar za kolektivno vrištanje i bunt u narednom periodu, bukvalno ćemo pocrkati svi ako se to dozvoli. Biće zatrovani i devastirani i zemlja i voda i vazduh, a imamo nekoliko godina samo,  dok ne krenu sa ozbiljnim ulaganjima, trenutno je i dalje u fazi ispitivanja i ucenjvanja meštana.  

Rio_Tinto_-_PAPUA_1.jpg

After-the-mine.png

• +1 1
Posted
Just now, dùda said:

Kad je Dritan bio u utisku ?

kao predlog..i to pobednicki..

Posted

Odlična emisija,odlični gosti.

Jezivo je to sa Rio tintom .

A narod nema pojma, ništa se ne zna.

• +1 3
Posted
1 minute ago, Misko said:

kao predlog..i to pobednicki..

Aha ok.

Krivo razumela, sorry.

Posted
22 minutes ago, Taihoskopija said:

Super su gosti.

Inače, ova stvar sa Rio Tintom bi trebalo da nam bude glavna stvar za kolektivno vrištanje i bunt u narednom periodu, bukvalno ćemo pocrkati svi ako se to dozvoli. Biće zatrovani i devastirani i zemlja i voda i vazduh, a imamo nekoliko godina samo,  dok ne krenu sa ozbiljnim ulaganjima, trenutno je i dalje u fazi ispitivanja i ucenjvanja meštana.  

Rio_Tinto_-_PAPUA_1.jpg

Imaš li neki link da preporučiš za detaljnije čitanje?

Posted (edited)
3 hours ago, Taihoskopija said:

Super su gosti.

Uf. Znači ipak je krenulo. Teško ćemo se tu odbraniti. Zemlja trećeg sveta usred Evrope.

Edited by Anonymous