Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Pa, objasnio je da kao predsednik skuštine grada nije imao nikakva izvršna ovlašćenja i da zato nije hteo da preuzima odgovornost za nešto što su drugi radili. I da je svestan da su mu mnogi beogradjani to zamerili.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

@Zabalujev

1 od gledalaca je pitao Olju da postavi pitanje a propo "bolje se živi danas nego 2012." pa je ovaj picopevac odgovorio da je radio istraživanja i da su ljudi rekli da se bolje živi i da imaju veće plate :wacko:

2 minutes ago, John Coltrane said:

@Zabalujev

1 od gledalaca je pitao Olju da postavi pitanje a propo "bolje se živi danas nego 2012." pa je ovaj picopevac odgovorio da je radio istraživanja i da su ljudi rekli da se bolje živi i da imaju veće plate :wacko:

Pa ljudi misle da žive bolje, nije to ništa čudno... Upale TV i tamo im govore da žive bolje...

Pa, objasnio je da kao predsednik skuštine grada nije imao nikakva izvršna ovlašćenja i da zato nije hteo da preuzima odgovornost za nešto što su drugi radili. I da je svestan da su mu mnogi beogradjani to zamerili.

Ali je hteo da preuzme to mesto?
Onako ajd da probam, šta me košta?
Jel isto tako preuzeo i ambasadorsko mesto pa se šokirao?

.... Shiit has hit the fan!

totalno bezvezna emisija, minus utisci. 
:sad:

5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

kako nije imao veze sa diplomatijom zaleteo se ko som za vašington, kad je video da tamo ima udarnički da se šljaka fino se ko puvanjak povukao u švicu pa u lihenštajn

milan st protić ambasador u lihenštajnu

lihenštajn jebo te

:isuse:

Bio je očigledno istovremeno ambasador i u Švajcarskoj i u Lihtenštajnu. Nije baš da su ga poslali u Vaduz.

al je dobar štihtm za hejt

pritom istinit

20 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ali je hteo da preuzme to mesto?
Onako ajd da probam, šta me košta?
Jel isto tako preuzeo i ambasadorsko mesto pa se šokirao?

Imam osećaj da sam u istrazi. Pitanje za pitanjem, kao da te je nešto, ne daj bobe, lično očepio. 

Drag mi je hejt, ali mi je istina Draža.

Imam osećaj da sam u istrazi. Pitanje za pitanjem, kao da te je nešto, ne daj bobe, lično očepio. 
Ne nego ne prestaješ da sipaš opravdanja za uštvu.
A pitanja su naravno retorička, nije valjda da misliš da tu ima šta da se odgovori?

3 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ne nego ne prestaješ da sipaš opravdanja za uštvu.
A pitanja su naravno retorička, nije valjda da misliš da tu ima šta da se odgovori?

Jel se slažeš da viknemo TimeOut?

Kakav je zicer st protic nabacio vucicu sa pricom da nece ispuniti obecanje oko trafo stanice u onom selu. Ocekujem video na pinku/b92 kako tim ljudima daruje struju sa sve ispisanim velikim slovima: predsednik ispunjava obecanja

Jel se slažeš da viknemo TimeOut?
Ne, nego da zaršimo...
Barem sa moje strane...

Eh, kamo sreće...

11 hours ago, radisa said:

Pa ljudi misle da žive bolje, nije to ništa čudno... Upale TV i tamo im govore da žive bolje...

Well..moj matori za isti posao,na istom polozaju (na kom je bio do skoro, razalovan posle izbora jerbo nije izasao da glasa) ima osetno vecu platu nego 2010 ili 2012. 

Njegovim recima "Sta je smetalo Tadicu da me placa ovoliko u svoje doba ? " .