Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Utisak nedelje

Featured Replies

Preuveličavanje oko njega,aman ljudi,toliko njih se može pomenuti pre njega...

• Replies 21.3k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

1 minute ago, Milošica said:

Preuveličavanje oko njega,aman ljudi,toliko njih se može pomenuti pre njega...

On je bio prvi!

tako je

pri tom je bio imenovan za vrlo zvučno, ne i toliko bitno mesto gradonačelnika. a i u vošingtonu ga pamte, al ne na kapitol hilu već po gap-ovim outletima

Eto, moze on za PreCednika Srbije!

Mogla je da napiše "Praunuk".

:fantom:

35 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kada za 50ak godina u knjizi istorija za 7 razred oš bude lekcija o 05.10., u poglavlju o 06.10. i razočarenju biće njegova slika kao ilustracija

Znaci, ni Kostunicina, ni Tadiceva, nego bas njegova..mislim, meni svejedno, istoriju i tako menja kako kome dune, za 50 godina, ako i budem ziv, zaboravicu i sta je istorija, 5 oktobar cu brkjati sa sestim aprilom, prema tome..

Joj, opet još jedno graađanističko razočarenje: izdaja St. Protića :rolleyes: Al bi doprineo kao predsednik skupštine grada... Ostavio na cedilu Nenada Bogdanovića i Radmilu Hrustanović, UPROPASTIO NAS, LUSTRIRAJ ĐUBRE!

Ti se zajebavaš? Bukvalno odmah je tražio da zbriše u Ameriku, pre nego što se i znalo na šta će ispasti. Prodana duša, ko ga jebe.

Izjutra 6. oktobra srknuo espreso i otisao da se grchi na podu u DC rezidenciji.

Sad zamišljam njega i Sašu Jankovića kako se grče na podu.Prejako :D

5 hours ago, jorma shparga said:

stvarno zasto samo njemu ne pise zanimanje?

ili je njegova renesansa licnost nekako iznad toga :blink:

pa zato što ne mora. za njega  je dovoljno ime, i inicijali

za ostale mora da se napiše ko su

Ja uvek volim da poslusam Protića i stvarno ne vidim što je baš on simbol izdaje?! Nije valjda on igrao basket sa Dačijom u cilju pomirenja & oprosta zločinačkoj bandi, nije valjda on pričao o pekarima i mantilima kad su beretke bile kod SC,...

Bar 10 ljudi mi pada na pamet pre njega kada je postpetooktobarska izdaja u pitanju.

St Protić je simbol one filozofije: daj da i ja malo dođem na vlast, da se oparim i obučem. Klasičan izdanak SPO škole razmišljanja.

No, on sigurno nije učinio toliko štete kao Koštunica i Tadić.

8 minutes ago, Filozof manijak said:

St Protić je simbol one filozofije: daj da i ja malo dođem na vlast, da se oparim i obučem. Klasičan izdanak SPO škole razmišljanja.

No, on sigurno nije učinio toliko štete kao Koštunica i Tadić.

Misliš kao svaki političar?

Tako je, samo što je narod od te ekipe političara posle 5.oktobra naivno očekivao da će biti drugačiji. Otud i toliko razočarenje.

Edited by Filozof manijak