Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Bilo bi lepo da budu Dobrica ili Radomir u nedelju

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Hvala obojici :thumbsup:

95137029_716620009142921_641146599765966

do jaja. ovo ne propustam

Samo da ovo dvoje ne zarate sa Zivkovicem oko bojkota izbora i potrose emisiju na nadgornjavanje.

Inace jedva cekam da pogledam

On 30.4.2020. at 12:33, msv said:

oftopik, jel piše Biki nešto ikada na temu recimo bakljade po krovovima ili kupovine Kopernikusa ili idite u shoping u Milano ili jebeno bilo sta sto ima veze sa nekim zdravim razumom u Srbiji?

Govnara.

1 hour ago, Caligula said:

oftopik, jel piše Biki nešto ikada na temu recimo bakljade po krovovima ili kupovine Kopernikusa ili idite u shoping u Milano ili jebeno bilo sta sto ima veze sa nekim zdravim razumom u Srbiji?

Govnara.

Nešto mi se čini da njeno interesovanje za društvenu stvarnost u Srbiji i politički angažman zavisi od toga ko joj je trenutno muž ili dečko. Intelektualci koji se gade svega i svačega i opominju nas za svaku nekorektnost i jesu vrlo jeftina roba, u praksi više puta dokazano.

Ne znam kako će tehnički da izvedu ovaj Utisak, ful Skajp varijanta?

pa ovo dvoje su poslanici, kapiram da oni imaju ausvajse, ako mogu simpatični momci sa krovova, što ne bi i 2 poslanika Skupštine Srbije

Marinika :wub:

Zoki Bunda:frust:

marinika u teorija zavere modu

:isuse:

Šta je rekla?

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

marinika u teorija zavere modu

:isuse:

nemoj

nemoj

nisam gledao, nije valjda Radule style :isuse: nema nade

Odma krenula da maše papirima...  a i Žile krenuo odmah jako kako "zna" da se lažira broj mrtvih i još mnogo drugih insajd informacija... A Dobrica kaze da razmatraju da promene odluku o neizlasku na izbore...

Edited by Далибор