đorđe geprat Posted April 12 Posted April 12 kada na TV nastupaju anal-itičar, menjam kanal ilipritisnem crveno dugme. što rečekolega koltrejn Quote 1 laprdanje iz ugodne pozicije analitičara, kod svih redom.
Luther Posted April 12 Posted April 12 Oduvek me je zanimalo kako se to postaje analitičar. Jel ima za to neka škola, zanat, kurs?Ko treba da te proglasi za analitičara da bi bio analitičar? Neka komorra analitičara? Sve ovo pitam zato što mi je to super zanimanje, voleo bi da i ja budem analitičar. Seliš se sa tv na tv, iz medija u medije i nešto laprdaš nebitno je šta. Sigurno tu kaplju neke pare, ne bi se desetine i stotine njih guralo u taj fah. 4
J-♣ Posted April 12 Posted April 12 Sami sebe proglase analitičarem, slično kao krlo sebe marketinškim stručnjakom.
giuseppe Posted April 13 Posted April 13 Aww opet levičari kod Oljice, pa dokle ta diktatura proletarijata? 1
vememah Posted April 13 Posted April 13 (edited) Istoričar Bojan Dimitrijević, poznat kao zagovornik rehabilitacije Milana Nedića, jeste ovaj dole desno što na majici nosi simbol SS divizije Princ Eugen, poznate po brojnim zločinima. https://www.antifasisticki-vjesnik.org/hr/vijesti/3/Zasto_koautor_Ustaske_vojnice_nosi_simbol_SS_divizije_Prinz_Eugen_/165/ Quote tokom četvorogodišnjeg rata na području Jugoslavije je stekla reputaciju najozloglašenije nemačke jedinice https://sr.wikipedia.org/sr-el/7._СС_добровољачка_брдска_дивизија_Принц_Еуген Edited April 13 by vememah
Misko Posted April 13 Posted April 13 (edited) I satro desnicar Protic..kojim povodom, inace? Okreni obrni, bolje i ova ekipa, nego Vesna, Culibrk, Georgiev po zilioniti put..ovo moze biti na ovaj ili onaj nacin, zanimljivo, iako ne mirisem dvojicu, svakog iz svojih razloga, ovog u sredini ne znam nesto, doduse.. Edited April 13 by Misko
Moonwalker Posted April 13 Posted April 13 49 minutes ago, vememah said: Istoričar Bojan Dimitrijević, poznat kao zagovornik rehabilitacije Milana Nedića, jeste ovaj dole desno što na majici nosi simbol SS divizije Princ Eugen, poznate po brojnim zločinima.
Ratamahatta Posted April 13 Posted April 13 (edited) 19 hours ago, Luther said: Oduvek me je zanimalo kako se to postaje analitičar. Jel ima za to neka škola, zanat, kurs?Ko treba da te proglasi za analitičara da bi bio analitičar? Neka komorra analitičara? Sve ovo pitam zato što mi je to super zanimanje, voleo bi da i ja budem analitičar. Seliš se sa tv na tv, iz medija u medije i nešto laprdaš nebitno je šta. Sigurno tu kaplju neke pare, ne bi se desetine i stotine njih guralo u taj fah. + usput postanes Precednik Centra za Afirmaciju Zapadnih Vrednosti Edited April 13 by Ratamahatta 1
Mel Posted April 13 Posted April 13 Za tog Bojana Dimitrijvica vidim da je bio u DSu pa iskljucen zbog promovisanja Mi. Nedica. Pitam se jel u svakodnevnom kontaktu prolazi pod relativno normalan, il je vidljivo da je fan SSovac.
Milosh76 Posted April 13 Posted April 13 (edited) Istoričar Bojan Dimitrijević, koji je bio član stranke SRCE napustio je ovu partiju i javno podržao koaliciju NADA na narednim izborima. Dimitrijević još nije formalno postao član Novog DSS, ali je podržao njiihov rad i predsednika Miloša Jovanovića Edited April 13 by Milosh76
Sludge Factory Posted April 13 Posted April 13 Bas volim Srdjana Milosevica, super su mu tekstovi i odlicna mu je knjiga o rehabilitaciji Kneza Pavla, tj. razlozima i argumentima zasto ga ne treba rehabilitovati. On je kontra obojice ovde, bice nadam se zanimljivo.
John Coltrane Posted April 13 Posted April 13 2 minutes ago, Sludge Factory said: Bas volim Srdjana Milosevica, super su mu tekstovi i odlicna mu je knjiga o rehabilitaciji Kneza Pavla, tj. razlozima i argumentima zasto ga ne treba rehabilitovati. On je kontra obojice ovde, bice nadam se zanimljivo. Daj link za knjigu.
Sludge Factory Posted April 13 Posted April 13 16 minutes ago, John Coltrane said: Daj link za knjigu. Nemam, citao sam stampano izdanje. Izdavac je Fabrika knjiga. 1
John Coltrane Posted April 13 Posted April 13 22 minutes ago, Sludge Factory said: Nemam, citao sam stampano izdanje. Izdavac je Fabrika knjiga. Mislio sam naziv, al naśao sam u poluvremenu - Istorija pred sudom. 1 1
Sludge Factory Posted April 13 Posted April 13 2 minutes ago, John Coltrane said: Mislio sam naziv, al naśao sam u poluvremenu - Istorija pred sudom. Da da, to je ta knjiga, sorry, nisam ukapirao
Recommended Posts