radisa Posted April 7 Posted April 7 (edited) Dobar i Đilas... Baš dobar, i lepo je Bobiški rekao da je lako tuđim glonje mlatiti... Edited April 7 by radisa
duda Posted April 7 Posted April 7 Ali evo Bobiška se otima i već postaje jako neprijatan. On ne razume politiku, definitivno, a politolog.
Milosh76 Posted April 7 Posted April 7 I onda im je dao resenje i predlog zakona koji treba da potpisu i odnesu na pisarnicu Meni je Boban odlican, kritican prema svima, a ne samo prema vlasti. 1 2
duda Posted April 7 Posted April 7 1 minute ago, Milosh76 said: I onda im je dao resenje i predlog zakona koji treba da potpisu i odnesu na pisarnicu Meni je Boban odlican, kritican prema svima, a ne samo prema vlasti. Samo neka tako nastavi, pomoći će nam svima. Mnogo je pametan. 2
duda Posted April 7 Posted April 7 1 minute ago, April said: Po meni, Boban Stojanović je posrao Đilasa Super. Đilas je izvor svih naših problema. Go Boban. 1 2
Milosh76 Posted April 7 Posted April 7 12 minutes ago, April said: Po meni, Boban Stojanović je posrao Đilasa Nije se posrao, nego im je dao sah (nacin na koji mogu da rese problem) Meni je Boban zanimljiv, bas zato sto kritikuje konstruktivno i jedne i druge. Samo sto dosta od ovoga bi trebalo da pricaju na zatvorenom sastanku, a ne javno na televiziji. 3
pt 2.0 Posted April 7 Posted April 7 Djilas kod mene dobio plus zbog kornjače sa Galapagosa (sem njega i sebe za ceo svoj život nisam čula nikog da to govori)
April Posted April 7 Posted April 7 11 minutes ago, dùda said: Super. Đilas je izvor svih naših problema. Go Boban. . Ja nisam rekao da je Đilas izvor svih problema. Ali je Boban racionalni i operativniji. On pita da li nas vraćate u 2020? Šta nam garantuje da ćete sad biti uspešniji? I nudi rešenje u vidu zakona.
duda Posted April 7 Posted April 7 1 minute ago, April said: I nudi rešenje u vidu zakona. Kojeg zakona ? Boban priča kao da je Vučić neki malo bezobrazan ali u suštini ipak dobar čika . 4
Recommended Posts