Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
11 hours ago, aram said:

kakav je Rujević, jel najpametniji?

Nije smeo previše da kenja, ume Ćuti da se otkači ruka

• Haha 9
Posted

Vranjković treba da je u Orlovatu ili tu negde. Žika 'Baba' u Perlezu. Cane u ZR već sigurno 30ak godina, mislim negde oko Elemirskog druma (ulica). Srednji Banat ftw!

Jel se omakao Olji utisak što čoveku dolaze na kućni prag da mu prete smrću i ništa, na prof. Gruhonjića mislim? Ili je to u fioci 'sam je tražio'? Nisam gledo, zapravo i ne gleda mi se Ćuto previše 

Posted
7 minutes ago, giuseppe said:

Nisam gledo, zapravo i ne gleda mi se Ćuto previše 

Zašto?

Posted
44 minutes ago, giuseppe said:

Vranjković treba da je u Orlovatu ili tu negde. Žika 'Baba' u Perlezu. Cane u ZR već sigurno 30ak godina, mislim negde oko Elemirskog druma (ulica). Srednji Banat ftw!

Jel se omakao Olji utisak što čoveku dolaze na kućni prag da mu prete smrću i ništa, na prof. Gruhonjića mislim? Ili je to u fioci 'sam je tražio'? Nisam gledo, zapravo i ne gleda mi se Ćuto previše 

Bio je utisak sa Dinkom i državnom desnicom.. 

• +1 1
Posted
On 25. 3. 2024. at 13:26, Milošica said:

Zašto?

Joj, ne znam. Znaš onaj izraz u engleskom jeziku, 'shady character'? Ćuta  mi je ilustracija tog pojma za enciklopediju.

Posted
13 minutes ago, giuseppe said:

Joj, ne znam. Znaš onaj izraz u engleskom jeziku, 'shady character'? Ćuta  mi je ilustracija tog pojma za enciklopediju.

Isti osecaj i ja imam u vezi sa njim od njegovog pojavljivanja. A buduci da sam nepoverljiv po prirodi, ne napusta me do danas, ali ne mogu da kazem da ne prica dobro jbg, makar neke stvari. Sad je u Utisku bio dobar stvarno.

Posted

Šta je ovo? Lakše bi bilo da je Olja otišla u podcast pa to emitovala u nedelju.

IMG_2842.jpeg

Posted

obećala je na kraju prošle emisije čoveku koji se javio u emisiju, a koliko sam shvatila ima dete iz spektra autizma, da će jednu emisiju posvetiti temi

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Pravi momenat za emisiju o autizmu.

Olja je eto zgodno autistična kad najebava kolega novinar / profesor drugačije ideološke provinijencije, a mladi fašisti nindža kornjače zauzimaju ceo jedan fakultet, dok panduri i tužilaštvo gledaju u pod.

• +1 2
  • -1 1
Posted

Zar nije Dinko bio u Utisku skoro?

Posted

Bio je 1 od predloga, ovi napadi na njega.

Posted

Gleda neko?

Sve je tako kako kažu, oko organizacije države i pomoći ljudima koji imaju decu sa problemom, baš tako...

• +1 3
Posted

Gledam, jezivo.

Posted

Gledam netremice.