April Posted March 25 Posted March 25 11 hours ago, aram said: kakav je Rujević, jel najpametniji? Nije smeo previše da kenja, ume Ćuti da se otkači ruka 9
giuseppe Posted March 25 Posted March 25 Vranjković treba da je u Orlovatu ili tu negde. Žika 'Baba' u Perlezu. Cane u ZR već sigurno 30ak godina, mislim negde oko Elemirskog druma (ulica). Srednji Banat ftw! Jel se omakao Olji utisak što čoveku dolaze na kućni prag da mu prete smrću i ništa, na prof. Gruhonjića mislim? Ili je to u fioci 'sam je tražio'? Nisam gledo, zapravo i ne gleda mi se Ćuto previše
Milošica Posted March 25 Posted March 25 7 minutes ago, giuseppe said: Nisam gledo, zapravo i ne gleda mi se Ćuto previše Zašto?
radisa Posted March 25 Posted March 25 44 minutes ago, giuseppe said: Vranjković treba da je u Orlovatu ili tu negde. Žika 'Baba' u Perlezu. Cane u ZR već sigurno 30ak godina, mislim negde oko Elemirskog druma (ulica). Srednji Banat ftw! Jel se omakao Olji utisak što čoveku dolaze na kućni prag da mu prete smrću i ništa, na prof. Gruhonjića mislim? Ili je to u fioci 'sam je tražio'? Nisam gledo, zapravo i ne gleda mi se Ćuto previše Bio je utisak sa Dinkom i državnom desnicom.. 1
giuseppe Posted March 26 Posted March 26 On 25. 3. 2024. at 13:26, Milošica said: Zašto? Joj, ne znam. Znaš onaj izraz u engleskom jeziku, 'shady character'? Ćuta mi je ilustracija tog pojma za enciklopediju.
Sludge Factory Posted March 26 Posted March 26 13 minutes ago, giuseppe said: Joj, ne znam. Znaš onaj izraz u engleskom jeziku, 'shady character'? Ćuta mi je ilustracija tog pojma za enciklopediju. Isti osecaj i ja imam u vezi sa njim od njegovog pojavljivanja. A buduci da sam nepoverljiv po prirodi, ne napusta me do danas, ali ne mogu da kazem da ne prica dobro jbg, makar neke stvari. Sad je u Utisku bio dobar stvarno.
John Coltrane Posted March 29 Posted March 29 Šta je ovo? Lakše bi bilo da je Olja otišla u podcast pa to emitovala u nedelju.
svashtabezneshto Posted March 29 Posted March 29 obećala je na kraju prošle emisije čoveku koji se javio u emisiju, a koliko sam shvatila ima dete iz spektra autizma, da će jednu emisiju posvetiti temi 1 1
giuseppe Posted March 29 Posted March 29 Pravi momenat za emisiju o autizmu. Olja je eto zgodno autistična kad najebava kolega novinar / profesor drugačije ideološke provinijencije, a mladi fašisti nindža kornjače zauzimaju ceo jedan fakultet, dok panduri i tužilaštvo gledaju u pod. 2 1
radisa Posted March 31 Posted March 31 Gleda neko? Sve je tako kako kažu, oko organizacije države i pomoći ljudima koji imaju decu sa problemom, baš tako... 3
Recommended Posts