Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Ima i oko toga koje teme se provlače. Pre Vučića i za vreme "ranog Vučića" je još moglo da se razgovara o raznim društvenim temama. Kako je Vučić ukinuo društveni dijalog i sve druge teme osim političkih tako je i došlo do toga da se vrte manje iste teme danas.

Posted
Ima i oko toga koje teme se provlače. Pre Vučića i za vreme "ranog Vučića" je još moglo da se razgovara o raznim društvenim temama. Kako je Vučić ukinuo društveni dijalog i sve druge teme osim političkih tako je i došlo do toga da se vrte manje iste teme danas.

Kako bre ukinuo.
Eo stavio Čomićku za to...

....shiit has hit the fan.
  • +1 1
Posted
11 hours ago, Fakundo Sava said:

jel bila ona nekad u Utisku

Bila je u ona stara B92 vremena. Na N1/Nova mislim da nije.

Biće zanimljiv utisak,  vredi gledati samo zbog Tomanovićevih epskih govora.

Posted

Zdenko stavio crnogorsku kapu u džep od sakoa?!

Posted

smučio mi se život od utiska broj 2.

a i od ovoga u šodrošu.

• +1 1
Posted

Uh kako me Olja oduševila tako što je spustila bot-ulju.  :kecman:

O čemu se radi:

Botulja se javila i pljuje po Tomanoviću, jer se usuđuje da gostuje na televiziji dok traje "medijski naduvano" suđenje protiv Koluvije kao advokat "optuženog"!!! policajca Milenkovića. Olja je prekinula kratkim pitanjem: Za šta je to u predmetu Jovanjica optužen policajac Milenković?  Odgovor botulje je bio muk, tj. premija. :smiley_hail:

Preporučujem da pogledate ovo javljanje gledaoca. Sjajan primer jada i bede jednog bota u pokušaju čepljenju nekom lokalanom/regionalnom komesaru sns-a.

• +1 6
  • Wub 2
Posted

hvala oboma, ja uvek preskačem gledaoce.

• +1 3
Posted

je često preskačem sve, ali je ovo baš bio hajlajt, žena zabagovala načisto.

• +1 1
Posted

awwwww (još nisam stigla do te žene, pa sam pauzirala da pogledam tvit).

kad ono, ispod tvita zapravo dragulj večeri:

duboko krlo:

fala, lancia

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Trenutno izgleda nemoguce, ali platio bih sutra velike pare da gledam uzivo na velikom ekranu patnju poj¡edinih ljigavaca i zlocinaca. Krloa bih gledao na repeat, on and on...

• +1 3
Posted

pustiću ti ja za dž, kad sa prasetom ujašemo u pink.

p.s. mene zdenko tomanović nervira kako priča. troši previše reči i sav je teatralan. uznemirava me to kao slušaoca.

• Wub 1
  • Haha 2
Posted
4 minutes ago, pt 2.0 said:

p.s. mene zdenko tomanović nervira kako priča. troši previše reči i sav je teatralan. uznemirava me to kao slušaoca.

dtzim te za rec :piggy::heart:

• +1 1
Posted
30 minutes ago, pt 2.0 said:

profesionalna bolest. govornik. baš kao i onaj sindikalac-profesor. naviklo da bude slušano.

• Hvala 1