Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

3 hours ago, radisa said:

Jel' mi @Hamlet Strašni ono objašnjavao da je ovo nemoguće, da neko samo prepiše tvoju imovinu na sebe?

I šta sad? Mislim, ja nemam dilemu šta bih uradio, pa makar robijao posle, ali, šta ta žena da uradi?

Da se uclanis u naprednjake, valjda za nih jos vazi neki pravni poredak.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

4 hours ago, radisa said:

Jel' mi @Hamlet Strašni ono objašnjavao da je ovo nemoguće, da neko samo prepiše tvoju imovinu na sebe?

I šta sad? Mislim, ja nemam dilemu šta bih uradio, pa makar robijao posle, ali, šta ta žena da uradi?

Eto, ja ne verujem dok mi se ne pokaze malo  vise dokaza.

Koji je kontekst?

Je l ima jos nesto osim  dvominutnog klipa iz utiska nedelje?

Pavle Grbovic, Milica Zavetnica i Srdjan Milivojevic u nedelju u Utisku.

Zanimljivo ce biti.

Edited by Milošica

zasto bre milica zavetnica

Pa da bude antiprajd i prajd prica...  i antivucic i vucic prica... cisto kao protivteza... cudo je da hoce da dodje.

Zavetnica navijena k'o alarm, floskula za floskulom natenane

Nije ni Pavle nešto maštovit ,

Zadušnica  je guilty pleasure,hodajući mim 

Edited by Fakundo Sava

On 16.9.2022. at 21:39, Tsai said:

Užas. 

On 16.9.2022. at 21:39, Tsai said:

što da ne?  dobro je zbog promene predubeđenja o N1.

kada bi samo mogao da se postigne konsenzus da se udari po Njemu. no, verovatno će da nastane međusobno preganjanje ko jeste a ko nije opozicija.

Zavetnica u Utisku… :huh:

Zasto daje prostor ovoj zanoktici jbt

Nije puno trebalo da ispliva zavetnički govnarluk. :happy: 

11 hours ago, djordje geprat said:

što da ne?  dobro je zbog promene predubeđenja o N1.

Mogu da zamislim kako se u centrali SNS smeju na činjenicu da je Olja dala prostor njihovom čedu. A prosečan Srbin sigurno neće promeniti mišljenje o N1 zbog ove debilke.

kakve veze ima N1?