John Coltrane Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 1 minute ago, pt 2.0 said: kakve veze ima N1? Nova S, “šija vrat”. Djordje je napisao N1 pa ja samo copy/paste.
kud u maglu Simoviću Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 šta je jebena “ državotvorna opozicija”? 1
pt 2.0 Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 (edited) 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: šta je jebena “ državotvorna opozicija”? to su oni što piju rujna vina s vučićem. prvi put sam tu kovanicu čula od boškića, a ume i sps da je rabi. navodno, to su oni koji neće da se, tamo gde postoji nedvosmisleni državni interes, po svaku cenu suprotstavljaju vlasti. mada ja mislim da ne postoji doslovno nijedna stvar koju vlast radi a koju treba podržati. kakav je utisak? da gledam, da nastavim da radim...? Edited September 18, 2022 by pt 2.0 1
kud u maglu Simoviću Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 nastavi da radiš, neće šoldi padati sa neba sami 1
Zabalujev Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: šta je jebena “ državotvorna opozicija”? Ja više volim "briselska opozicija", što bi reko Lošmi Jovanović. Kao, opozicija, a nisu izdajnici i strani plaćenici. Zavetnica ima neviđeni talenat da lupa gluposti i ostane živa.
John Coltrane Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Kakav je ovo folklor na Nova S?! U prvoj pauzi bile paprike i ajvar! 2
pasha Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 27 minutes ago, pt 2.0 said: to su oni što piju rujna vina s vučićem. prvi put sam tu kovanicu čula od boškića, a ume i sps da je rabi. navodno, to su oni koji neće da se, tamo gde postoji nedvosmisleni državni interes, po svaku cenu suprotstavljaju vlasti. mada ja mislim da ne postoji doslovno nijedna stvar koju vlast radi a koju treba podržati. kakav je utisak? da gledam, da nastavim da radim...? Utisak je da Zavetnica izvozala Grbovica i okrenula pricu na svoju vodenicu. 1
đorđe geprat Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 40 minutes ago, John Coltrane said: Nova S, “šija vrat”. Djordje je napisao N1 pa ja samo copy/paste. Samo sam mislio da i njoj treba dati prostor. neka ispliva i to drzavotvorno laprdanje. inace, ne gledam utisak.
vememah Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 (edited) Očekivano, nju je DB spremao za ovu ulogu. Tata joj je bio stari šešeljevac i ratni huškač. Quote proveo tri godine na ratištima kao ratni reporter TV Novi Sad https://www.espreso.co.rs/vesti/drustvo/1000969/ko-je-bio-rajko-djurdjevic Kapiju je za svadbu inače ukrasila ruskom i srpskom zastavom. Edited September 18, 2022 by vememah
pt 2.0 Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 (edited) Ne znam šta je, ali me plaši mnoooogo više od Boška. Hladnokrvna, nije glupa, ima odličnu koncentraciju, efektno govori, savija teme prema svojim poentama. Žena kiborg, jebote. edit. DB? Ja sam mislila da Rusi stoje iza Zavetnika... ali vrv nemam pojma. Edited September 18, 2022 by pt 2.0 4
pasha Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Rajko Djurdjevic je najpoznati po delovanju po pitanu Kosova i to sa nacionalistickih srpskih pozicija. Mozda je najcuveni po tome sto je bio kidnapovan osamdesetih u Briselu od strane albanske emigracije i tada su mu umalo iskopali oci, posto je mucen. Radio je za NIN i Dugu u tom periodu pre devedesetih. Devedesetih odlazi u totalni srpski nacionalizma i prilazi radikalima ali se krajem devedesetih posvadjao sa Seseljom i mislim prisao ka SPO... Inace je nemacki djak, studirao je u Nemackoj. Tako je uspostavio vezu sa srpskom emigracijom. Sa Beckovicem i tom ekipom je poceo po Nemackoj i Svajcarskoj da organizuje gostovanja Aleksandra Karadjordjevica... 1
Recommended Posts