Sludge Factory Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Bas tuzno, mnogo mi je zao, opasan glumac i lik. Homicide mi je bio biblija u visim razredima osnovne. RIP detective 1
Svemir Zeka Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 On 9. 12. 2023. at 12:23, kud u maglu Simoviću said: jedna od najvećih zamerki kjubriku je bila odabir rajana za glavnu ulogu, vreme je pokazalo koliko je ta odluka bila genijalna da redmonda beri lindona glumi upravo rajan zlatni dečko zlatnog holivuda rip On 9. 12. 2023. at 12:28, ToniAdams said: premoćna njuška, vrlo brzo će nam biti jasno kakva privilegija je bila to što smo mogli u stvarnom vremenu da ispratimo stvari koje su ove glave snimale On 9. 12. 2023. at 22:15, Kampokei said: I meni Barry Lyndon jedan od omiljenih filmova. I prica, i sve one forice sa Zeiss socivom pri snimanju bez vestackog svetla, i muzika i Ryan O'Neal i Marisa Berenson. Sve
Jimmy Kowalski Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 12 hours ago, Frank Pembleton said: I danas se sećam epizode "Three Men and Adena" od kadra do kadra... Odgledao ponovo veceras epizodu (pravo remek delo) i podsetio se da ju je rezirao niko drugi nego Martin Campbell. Dosta reditelja koji su gostovali u Homicide-u izgradili su respektabilne karijere. Sto me dovodi do pitanja koje sam cesto sebi postavljao, zasto Andre nije imao bolju filmsku karijeru? Debitovao je na velikom platnu u ratnoj drami Glory, gde je sjajno izneo vrlo kompleksnu ulogu Ebert i Siskel su navijali da Andre dobije nominaciju za Oskara, ali je svu slavu pokupio Denzel cija rola je bila vise "flashy". I nova crna filmska zvezda je rodjena. Braugher se preorijentisao dominantno na TV. Nagradjivan je za vise TV uloga (prakticno za svaku seriju gde je bio jedan od glavnih likova), ali su ga znacajne filmske role mimoisle. Velika steta. Mozda je to bio jedan od razloga, serije se duze snimaju, zauzet si veci deo godine, a on je svesno odlucio da se ne seli iz Njujorka u LA, prosto nije bio dostupan. Poslednja filmska uloga bila mu je prosle godine u She Said (sniman u Njujorku). Film je dobro ocenjen i govorkalo se da bi mogao biti u konkurenciji za nagrade (pa i Braugher za sporednu), ali je slaba zarada na blagajni prakticno je ubila sve sanse. Kako god, nameravam da ga pogledam.. 2
pt 2.0 Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Ako postoji bar jedna uloga koju ovako odigraš, onda je svejedno da li si odigrao bilo šta drugo sem nje. Počivaj u miru, care. 7
Valk Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Laušević i Andre za kratko vreme, baš udarilo gde boli jebi se, kanceru
Roger Sanchez Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Ode... Veliki glumac, a najviše ću ga pamtiti po ulozi u ovom dramskom remekdjelu 2 1
Sludge Factory Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Uh, mnogo dobar glumac. Ono, ako ti je Tom Vilkinson tu, film je bolji automatski. RIP 4
bags Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Bas dobar i nenametljiv da tako kazem. Dosta vrhunskih sporednih uloga je izgurao. Ja sam nesto prezupcio i mislio da je bio i u Snatchu i dvocevkama. Cak mi se javlja i ime na plakatu. 1
Jimmy Kowalski Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Verovatno si ga pomesao sa Alanom Fordom..
Micko8 Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 (edited) Ne znam da li moze da se ovde napise . Umro je John Pilger. Napravio je dosta dokumentarnih filmova u svojoj karijeri. Jednom recju ljudina. Neka pociva u miru. Edited December 31, 2023 by Micko8
Popular Post napadaj Posted January 9 Popular Post Posted January 9 "Robert Nemeček, rodonačelnik progresivnog Roka u Jugoslaviji i inovator u TV i filmskoj indusriiji, preminuo je danas u 75. godini". 13
Popular Post ragasto Posted January 9 Popular Post Posted January 9 Sad sam hteo da napišem... Osim muzike, hvala mu za X-files, Simpsonoviće i kompletan filmski i serijski program Pinka tada. 10
Recommended Posts