Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Omar mi je omiljen u wire bio

Odose legende :(

Ulepsali su mi zivot svakako, hvala im sto su postojali :wub:

• Replies 6k
  • Views 785.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• le petit nicolas
    le petit nicolas

u jdp su siparice i zanesene studentkinje drustvenih fakulteta bile podeljene na leka tim i laus tim. kao nekada bitlsi i stonsi.  prva pol. 1980-ih, pre svega.   bio je sve sto javnost zna,

• Robert Redford Robert Redford, Screen Idol Turned Director and Activist, Dies at 89 - The New York Times

• TMZ Legendary Actor Robert Duvall Dead at 95 Robert Duvall died at his home Sunday.

Posted Images

On 22.1.2021. at 17:09, Tinman said:

Nešto premotavam po internetu i podsetim se Mire, i onda zapanjen shvatim da je umrla ove godine.:ohmy: Hebote al se naumiralo, imao sam osećaj da je ona umrla pre par godina, definitivno pre kovida...

Prošle nedelje je bio Lupež, ona čuvena scena kad Belmondo uleti sa gliserom/jahtom u restoran, ravno za šank.

Možda AMC ili tako neki kanal...Glumi i narednik Žerbe iz Žandarma iz Sen Tropea (ne znam mu ime). Komedija, boza od filma, ali sam odgledao skoro ceo.

Na ono duccinom bih dodao i plakanje u finalu Profesionalca.

Bio je mnogo više od glumca, bio je pojam, simbol jedne epohe.

20 hours ago, fancy claps said:

u nasem kraju su se decaci delili po tome da li navijaju za zvezdu i partizan i da li su se ugledali na zp belmonda ili, ako su bili sto klinci kazu twinkovi, na zp leoa. bilo je i klinaca koji su se lozili na delona ali se sa njima nismo druzili. nema vise takvih faca i pitam se ko su idoli danasnjoj omladini.

rip i za glumca iz zice.

RIP žanpole.

nisam bio neki tvoj fan, više su mi se sviđale delonove uloge. no, ono u "do poslednjeg daha" je za istoriju filma. kada sam otvorio topik o kultnim filmovima, mislio sam da bi taj mogao da bude u toj grupi. bio si odličan i u "ćoćari" no, "čovek iz ria" je bio samo smešan. laganica,

EDIT: i ovo koltrejnovo 

Bio je mnogo više od glumca, bio je pojam, simbol jedne epohe.

stoji

Edited by djordje geprat

Iz nekog razloga..kad god vidim Reno 4 setim se njega..ne znam da li ga je vozio u nekom filmu ali povezujem ih.

Dve legende francuskog porekla.

Znaci ode i belmondo, jos malo ih je ostalo. Imao je tu srecu da se poklopi sa novim talasom, a i zerar filip je umro 59te, taman je popunio prazninu. Imaju francuzi i vece glumce, ali tako harizmaticne tesko da su imali. Belmondo, Mastroianni i Bata. 

Fin

Znate da je većinu kaskaderskih scena radio sam, ipak od svih višenja sa žica, oluka, autobusa i helikoptera, skakanja, padanja i trčanja po krovovima zgrada i vozovima, ovo je nešto najstrašnije:

Upravo otkrivene Bébelove fotke (tancovanje u gaćama), znaće možda više naši Francuzi...

Give me a word, any word, and I show you that the root of that word is Greek.

Michael Constantine, Father in 'My Big Fat Greek Wedding,' Dies at 94

RIP Michael Constantine (born Gus Efstratiou; May 22, 1927 – August 31, 2021) 

Windex!

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

On 8.9.2021. at 9:36, zorglub said:

Znate da je većinu kaskaderskih scena radio sam, ipak od svih višenja sa žica, oluka, autobusa i helikoptera, skakanja, padanja i trčanja po krovovima zgrada i vozovima, ovo je nešto najstrašnije:

Ima i ona kaskada kada je hodao na pariskom metro vozu koji ulazi u stanicu.

Edited by borris_

16 hours ago, Indy said:

Upravo otkrivene Bébelove fotke (tancovanje u gaćama), znaće možda više naši Francuzi...

1994. njegov 60. rodjendan. Legenda

R.I.P. Nino Castelnuovo (1936-2021)

Spoiler

Ceo film Šerburski kišobrani, u kome na žalost pevaju :D ali je besplatno