askeladden Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Jbte platis 100 dolara da gledas Floyda kako se sprda.On se smejao ceo mec.Mislim da je samo na par sekundi u 6. i 9.ukljucio full modus.
vladavsnarod Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 nije Irac ni jednu rundu dobio Ako dobro citam ovo, dobio je zvanicno prvu, mada se meni cini i drugu.
askeladden Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Ako dobro citam ovo, dobio je zvanicno prvu, mada se meni cini i drugu. Ne znam zasto je to sad bitno?Floyd se sprdao,kretao se kao po treni.gu i opet je tko.Zasto je bitno da li je Mcgregor dobio prvu ili drugu rundu?
ToniAdams Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 lol za svakoga ko je usto il nespavo da bi gledao leprikona kako bezi po ringu
Remi Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Imaš na yt dosta snimaka https://www.youtube.com/watch?v=8nGv54TdN2c Ali gledaj odmah, to za par sati sve bude skinuto.
ToniAdams Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 evo celog cirkusa http://video.fight2go.com/viewtopic.php?f=3&t=171
vladavsnarod Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Ne znam zasto je to sad bitno?Floyd se sprdao,kretao se kao po treni.gu i opet je tko.Zasto je bitno da li je Mcgregor dobio prvu ili drugu rundu? jbm li ga, na forumu smo i diskutujemo o mecu... ja licno nisam mislio da ce dobiti ijednu rundu.
Sara Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 sta bi bilo u kontra situaciji, da su vazila mma pravila?
vladavsnarod Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 U tom slucaju bi Irac imao vise opcija da samelje Flojda i verovatno mec ne bi trajao dugo.
James Marshall Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Ne bi Flojd pristao na to ni u snu, ne bi mu ego dozvolio izvjestan poraz. Bokseri (čisti) nisu imali šta da traže ni na prvom UFC, a kamoli sad kad su MMA borci postali zvijeri koje vladaju sa bar tri-četiri discipline.
askeladden Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 jbm li ga, na forumu smo i diskutujemo o mecu... ja licno nisam mislio da ce dobiti ijednu rundu.Ja sam mislio da ce Floyd izaci zategnut kao pracka i raditi ono sto radi najbolje.Ovako je samo isao pravo,ko iz dnevne sobe u kuhinju po kafu,i drndao Mcgregora da ovaj ne moze dudari sa nekom snagom vec samo iz ramena.I smeskao se non stop.
vathra Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Ishod je isti kao što je Malignagi opisivao njihov sparing meč, samo što ovde Konor nije mogao da ga povuče dole. Konor bi isto prošao protiv bilo kog vrhunskog boksera.
Recommended Posts