August 27, 20177 yr cekam da udje nik diaz da ih prebije obojicu konor sada vec dobija ozbiljne batine
August 27, 20177 yr moze revans, ali na silu nije mu konor pripretio ni na trenutak, tokom celog meca
August 27, 20177 yr Ovo je uspeh za Konora - izdrzao deset rundi, dobio prve dve i jos je zaradio pare.
August 27, 20177 yr Ma da, sad će ići spinovanje, svaka čast Konoru protiv najboljeg se ravnopravno nosio 10 rundi u svom prvom boks meču i slično, nema na osnovu čega da se pravi revanš nije Irac ni jednu rundu dobio
August 27, 20177 yr Revans bi imao smisla jedino u oktagonu. Eto, sad znamo kolko mma sampion moze da izdrzi u ringu, pa ajde da vidimo kontra eksperiment. Ovako, uzeli su pare za nista, sto bi reko keba kraba...
August 27, 20177 yr Odgledao sam poslednje 2, 3 runde, hvala bogu na mobdro-u. Taman da vidim kako je Konor fasovao.. Jedva da je gard držao na kraju. Hawaii Mate 9
August 27, 20177 yr Pretpostavljao sam da ce biti dosadno, ali ovo su ishajpovali da nema dalje. Mejveder iskusno iskulirao nekoliko rundi dok ovaj crkne, posle poceo malo da ga bije i sudija prekinuo mec. Nema od cega da se pravi revans i drmne neka velika lova, ovo je sve bilo bas mrsavo.
August 27, 20177 yr Sad je zanimljivo videti dal ce se na ovome stati il publika zeli da plati jos slicnih akcija, npr trku ronalda i bolta na 100 metara i sl...
August 27, 20177 yr Dosadno kao što se i očekivalo. Svaka čast kako su uspeli da prodaju borbu za koju su svi znali kako će da teče. Jasno je bilo da ne sme da se završi posle 2-3 runde i d Koliko je uopšte i koštalo, 10-15 dolara? 100 dolara. Ludilo. I to privatno da gledaš naravno. Ne znam koliko su plaćali barovi, restorani i slično.