Bright Billy Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 pao je u trecoj, bas zestok nokaut... https://youtu.be/qv4x6pbh1YE
Zli Gli Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 I da se nije zaleteo Crnogorac pre nokauta i navukao samog sebe, dobio bi ga rutinski ovaj, stamen je kao stena i ima duze ruke, drzao ga je rutinski na distanci i peglao levicom. Ne pratim ovu kategoriju nikako ali je jako zajeban lik, makar ovako na prvi utisak.
Bright Billy Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Garsija je ocigledno mnogo bolji bokser, bar dva ranga iznad. Crnogorcu svaka cast na hrabrosti...
bradilko Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Garsija je ocigledno mnogo bolji bokser, bar dva ranga iznad. Crnogorcu svaka cast na hrabrosti...+1jednostavno mnogo bolji
Jozef K. Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Noćas sam slabo spavao. Pustio sam sky sports. I probudio za vreme druge runde. Nokaut me je baš razbudio. Dugo je nepomično ležao. Baš je loše izgledalo. Garsija je opasno dobar, a Zlatičanin mu je se baš ponudio. Sreća da je kategorija do 61.5, inače bi bilo izuzetno opasno po zdravlje da neko iz više kategorije ovako nokautira rivala. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Remi Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Zlatičanin je ceo meč molio za jedan dobar aperkat.
Bright Billy Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 The IBO World Super Middleweight Title bout between Chris Eubank Jnr, Britain’s number one middleweight, and Quinlan, holder of the IBO World Super Middleweight Title, will be shown on ITV Box Office, ITV’s new pay per view channel, early in 2017 as ‘The Big Fight Live’ returns. ITV navodno ozbiljno ulece u biznis ppv boksa, sto je dobra vest jer ce im termini biti evropski.
April Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Umro Čitaković. Doduše, bio je rvač, a ne bokser, ali je decenijama radio javne bokserske treninge. Poslednji put sam taj trening gledao u novembru na Savi, ekipa se standardno kupala. Nadam se da će ga neko naslediti, to je jedna od najlepših sportskih tradicija u Beogradu.
Bright Billy Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 ima onaj matori sa cubure, ne mogu da se setim kako se zove... valjda je on jos aktivan.
April Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 ima onaj matori sa cubure, ne mogu da se setim kako se zove... valjda je on jos aktivan. Ćira?
Bright Billy Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 nije cira, al ne mogu tacno da se setim. pitacu drugara koji je trenirao kod njega, kad ga budem sreo.
Bright Billy Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 evo, krece jubank dzunior protiv onog ozija...
Staklena Brada Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Nocas Garcia vs Thurman. Ne znam koga bih izabrao, jer postoje dobri argumenti za obojicu. Sto se tice stilova, Thurman ima prednost jer iako je po meni precenjen bokser, krece se dobro i brz je, dok Garcia ima footwork kolko i drvo. S druge strane Garcia ima granitnu bradu, a Thurman kako sam do sada primetio lose podnosi udarce. Isto, Garcia ima jako dobar tajming, a za Thurmana odavno pricam da previse telegrafuje udarce i da ce dobar kontras jednom da ga izuje iz patika. Mnogo mi je tesko da izaberem ko ce pobediti, zato i jedva cekam mec. Thurman moze da ga dobije na poene, Garcia moze da ga nokautira, a moze i Garcia da ga dobije na sudijsku kradju.
Staklena Brada Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Ovog meseca od interesantnih meceva: Veceras: David Haye vs. Tony Bellew MARCH 11, 2017 Turning Stone, Verona, NY, USA (HBO / BoxNation) :: David Lemieux vs. Curtis Stevens :: Yuriorkis Gamboa vs. Rene Alvarado Mexico City, Distrito Federal, Mexico:: Juan Francisco Estrada vs. Anuar Salas MARCH 18, 2017 MSG, New York, NY, USA (HBO PPV) :: Gennady Golovkin vs. Daniel Jacobs :: Roman Gonzalez vs. Wisaksil Wangek :: Carlos Cuadras vs. David Carmona
Recommended Posts