January 1Jan 1 Da li je normalno da mačka uskače u sudoperu svaki put kad perem sudje? Ozbiljno pitam.
January 1Jan 1 1 hour ago, Boksi said:Da li je normalno da mačka uskače u sudoperu svaki put kad perem sudje?Da. Moj to radi od malena, čim pustim vodu u sudoperi eto i njega. Juri mlaz, ne zanima ga što se sav ušljiska...
January 1Jan 1 Jedan mali novogodišnji poklon od mene - spektakl od AI koji je ovaj kanal napravio, priča o ekipi mačaka iz jedne Njujorške uličice i njihovim internim dogodovštinama, rivalskim klanovima u borbi za prevlast, borbi sa psima, golubovima, sve kroz formu intervjua sa akterima, zanimljivije je i zaraznije od bilo čega na Netflixu a i likovi i njihova psohologija su bolje i kvalitetnije razrađeni od 95% Netflix sadržaja.Pratim ih i na Insta i ma YT, za sad ima 16 nastavaka, čekam svaki preview nastavka ko ozebo sunce Vinnie, Tony. Mittens Malone, Ronnie, Slick Sal, Big Tuna, Thunderpaw Thompson, Carmine, Donny Meatball, Bella Biscuitbottom, Left Eye Louie i ostatak ekipe su ♥️🔥💪💪💪Evo plejliste sa svim nastavcima do sad:Jedna parola za kraj. shvatiće ko odgleda sve: Free The Alley Four!!! 🔥🔥🔥
January 4Jan 4 NYC Alley Cats, sve do sad izašlo u jednom videu, 27 minuta čiste zabave, uživanja i najslađih gangstera na svetu U međuvremenu ima još 3 previewa n INstagramu, pokušaji da se iz zatvora izvuku legendarnih The Alley Four
January 5Jan 5 ne znam da li moze video da se prenese sa 'reddit' evo link, super je video!cat burglar