December 18, 2025Dec 18 1 hour ago, Klara said:kod jednog drveta kutija sa ćebencetom, posuda sa vodom, prepuna posuda granulaJuče u Nebojšinoj, ulaz pored Galen Pharma, čekam u kolima i snimim nešto u hodniku ispred ulaza - kad ono u udubljenju širine oko 20-30 cm veličine prozora (iza je ona strujna kutija) neko postavio stiropor na kome se baškari jedna prelepa maca, a tu su i dve činijice za klopu i vodu. Ja je pomazio, kako je bila pufnasta i mekana ženkica... ona ustala, protegnula se klopala malo i skočila dole da se prošeta po kraju 1 hour ago, Klara said:prepuna posuda vlažne hrane i - dve limenke piva.Ne moram da naglašavam, jasno ti je da si naletela na @Nikodije-v štek
December 20, 2025Dec 20 Baš sam danas video Mirzu na IG, presladak je Inače, ja sam Sabkin svedok, odvaljena je u glavu a i brat njen snimatelj Uglavnom je gledam na IG, ima gomile reelova
December 20, 2025Dec 20 15 hours ago, Max Morlock said:Baš sam danas video Mirzu na IG, presladak je Inače, ja sam Sabkin svedok, odvaljena je u glavu a i brat njen snimatelj Uglavnom je gledam na IG, ima gomile reelovapratim je i ja, carica, mada mi ovaj lik malko ide na nerve, posebno od kad je počeo da mlo više forsira sponsored content, uključujući i reklame za kladionice
December 29, 2025Dec 29 Popular Post Uzela sam joj neke ‘srebrne štapiće’. Prvo je bila nezaintersovana, sada uživa
December 29, 2025Dec 29 .....uuuuu dve hiljade dvadeset i šestoj hoću paaaareee i električni Mercedes-Benz🌄☄️🎯💎💰😵💫Od prvog januara krećem s realizacijom planamjau Edited December 29, 2025Dec 29 by Marcus Wulffings