Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

25 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

ima da se kupe siljci za macke. slicni kao ono za ptice, samo kraci a gusci. pre par dana sam saznao za to.

U, bokte, to mi kao one šok ogrlice za pse unsure

• Replies 8.8k
  • Views 754k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FEELIN BETTR     I CAN HAS GUD HEALTH NAO PLZ

• ^Hvala na idejama harpere. Zbog tog avatara, već sam očekivao nešto o vibracijama molekula...   Evo ga upravo došo kući, sad na oporavak.   

• Posle 21 godine fizičke egzistencije u ovoj našoj ravni, naš prijatelj Živojin, Žilijen, a od pre ppar godina poznat i kao Starac Fočo, preselio se u više sfere. Želim da verujem da će mu u toj tranzi

Posted Images

iskreno nisam ni znao da to postoji, znam da ima za golubove i ljude.

bio sam u dvoristu, vidim svuda te siljke, reko mora da je vestacka trava bila zakacena pa to ostalo tako. a ono odbrana od macaka lutalica.

Hvala svima!

Šiljke ću istražiti, mada mi zvuče po malo okrutno! Foliju sam probala, ne radi, a deluje mi da postoji opasnost da maca prokliza i povredi se. Prskalicu pokušavam, ali mali vandal brzo uči na sopstvenom iskustvu, pa uspeva da šmugne i zbriše pre nego ja potegnem oružje i opucam. Kapiram da je bezveze da je poprskam tek kad je stignem nakon deset sekundi negde u najdaljem ćošku.

Mi pazimo da nikad ne ostavimo hranu ili bilo kakvo posuđe na pultu. Ali ona uđe u sudoperu koja nikad nije potpuno suva, i onda tako mokrim šapicama tapka uokolo i ostavlja tragove 😄

Jedino što mogu da uradim za sada je da izbrišem kuhinjske površine nekim dezinfekcionim sredstvom svaki put kad počnem da pripremam hranu.

meni je folija malo hc, zasto bi prestravio zivotinju tako

4 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

meni je folija malo hc, zasto bi prestravio zivotinju tako

Vidiš da naše ne reaguju 😁

Ma ja sam, generalno, previše blaga u ophodjenju prema životinjama. Zato su me oni šiljci iznenadili.

Wtf šiljci za mačke blink jel imaju šiljci za ljude koji kupuju šiljke za mačke mad

Što se mačeta tiče, uglavnom postanu poslušniji kako odrastaju. Ali nikad full poslušni, to ne postoji osim kod mačaka koje su po karakteru flegme, pa ni nemaju želju za akcijom i kršenjem pravila. Što definitivno nije vaš slučaj @bisa ,reklo bi se 😃 Do tada više prevencija, odnosno onemogućavanja prekršioca da dođe u situaciju da uradi neko nepočinstvo.

12 minutes ago, bisa said:

Hvala svima!

Šiljke ću istražiti, mada mi zvuče po malo okrutno! Foliju sam probala, ne radi, a deluje mi da postoji opasnost da maca prokliza i povredi se. Prskalicu pokušavam, ali mali vandal brzo uči na sopstvenom iskustvu, pa uspeva da šmugne i zbriše pre nego ja potegnem oružje i opucam. Kapiram da je bezveze da je poprskam tek kad je stignem nakon deset sekundi negde u najdaljem ćošku.

Mi pazimo da nikad ne ostavimo hranu ili bilo kakvo posuđe na pultu. Ali ona uđe u sudoperu koja nikad nije potpuno suva, i onda tako mokrim šapicama tapka uokolo i ostavlja tragove 😄

Jedino što mogu da uradim za sada je da izbrišem kuhinjske površine nekim dezinfekcionim sredstvom svaki put kad počnem da pripremam hranu.

Biso, prilagodi se, uzela si macku a ne psa. Ako je mali maca u pitanju, smirice se vremenom. Ovo me podseca na pricu moje drugarice, donela macku u kucu, cale ispizdeo, pa je posle toliko zavoleo da su nabavili jos dve, i onda kako nije mogao da ih odvrati od leskarenja po kuhinjskim stolicama, rezao nogare da bi sedajni deo imao nagib, kao mackama ce to da smeta D

1 minute ago, Lancia said:

Biso, prilagodi se, uzela si macku a ne psa. Ako je mali maca u pitanju, smirice se vremenom. Ovo me podseca na pricu moje drugarice, donela macku u kucu, cale ispizdeo, pa je posle toliko zavoleo da su nabavili jos dve, i onda kako nije mogao da ih odvrati od leskarenja po kuhinjskim stolicama, rezao nogare da bi sedajni deo imao nagib, kao mackama ce to da smeta D

Moj je, kada je otišao u penziju, uvek imao čopor u pratnji u vrtu. Sadio bi dodatna dva reda luka jer je računao na to da će odredjenu količinu mačke iskopati i igrati se kao sa lopticama.

Ali moram da dodam, govorim o čoveku koji je tokom vožnje, u trenutku kada njegov pas za zadnjeg sedišta kreće da mi žvaće šnalu na glavi viknuo: “Boksi, dole! Boksi, dole! Skloni glavu!” 🤣🤣🤣

Ali što vole da spavaju u saksiji...kad smo imali mačiće, svako mače legne u po jednu saksiju zakačenu o terasu.

Jutros mi je mačka procvetala.

Jedna je volela da spava uz kaktus, pa joj se na krznu zadrže sitne bodlje, ne povrede je, ali sačuvaj bože onog ko je pomazi.

47 minutes ago, bisa said:

Daaa, probajte sirće, sad sam se setila da je to baki uspevalo.

Probaj usisivač i gledaj mačju apokalipsu ph34r

sleep Mačak Nikodije

Kad vas ovako čitam, pomiislim da sam zalutao u Klub mrzitelja mačaka gospode

IMG_9629.jpeg