December 3, 2025Dec 3 3 hours ago, Arkadija said:Zvuk viber poruke ju je probudio u 6,26. Pogled sve govori Ovo komotno može da ide na Bukv ja
December 3, 2025Dec 3 On 12/2/2025 at 9:29 PM, Klara said: <span class="ipsAttachLink_box"><span class="ipsAttachLink_title">Listen for the crash at the end.mp4</span><span class="ipsAttachLink_metaInfo"> <span>3.95 MB</span> <span>·</span> <span>0 downloads</span></span></span>Me and whoHahahaha kod mene je, bukvalno, ista situacija!
December 8, 2025Dec 8 Kako da sprečim macu da se penje na radnu površinu u kuhinji?Mislim da smo je naučili da se ne penje po stolovima. Odgurnemo je/sklonimo uz odrešito NE kad vidimo da ima nameru, i sada je sve češće dovoljno da samo kažemo NE pa da se ona povuče (do duše ne znam kako je kad nismo tu 😉, ali deluje da ima želju da se penje samo ako smo mi za stolom). Na žalost, za kuhinju ovo ne radi...
December 8, 2025Dec 8 15 minutes ago, bisa said:Kako da sprečim macu da se penje na radnu površinu u kuhinji?Mislim da smo je naučili da se ne penje po stolovima. Odgurnemo je/sklonimo uz odrešito NE kad vidimo da ima nameru, i sada je sve češće dovoljno da samo kažemo NE pa da se ona povuče (do duše ne znam kako je kad nismo tu 😉, ali deluje da ima želju da se penje samo ako smo mi za stolom).Na žalost, za kuhinju ovo ne radi...Prekrijte ciradom radnu površinu kada je ne gledate.
December 8, 2025Dec 8 22 minutes ago, bisa said:Kako da sprečim macu da se penje na radnu površinu u kuhinji?Mislim da smo je naučili da se ne penje po stolovima. Odgurnemo je/sklonimo uz odrešito NE kad vidimo da ima nameru, i sada je sve češće dovoljno da samo kažemo NE pa da se ona povuče (do duše ne znam kako je kad nismo tu 😉, ali deluje da ima želju da se penje samo ako smo mi za stolom).Na žalost, za kuhinju ovo ne radi...Probaj sa alu folijom. Trebalo bi da se uplaše kad skoče na foliju, ali naša nije Stavljali smo na sims.Svuda se pentra, oborila je i saksiju sa cvećem. Nastojim da ne ostavljam ništa lomljivo na stolove i police. Skapirala je da je penjanje na radnu površinu veliko no no, pa se ne penje kad smo tu. Kada nismo, ne znam. Uglavnom gledam da tu ne ostavljam hranu na izvol’te.
December 8, 2025Dec 8 Meni folija nije pomogla, zaticala sam mačku da na njoj spava. o.OJa bih pokušala prskalicom sa vodom, vremenom će se sklanjati čim vidi prskalicu.Kad su spoljne površine u pitanju, odbija ih miris citrusa, bibera, belog luka, Trixie sprej...tako smo sprečavali šmekere da dolaze na terasu kod mačke i obeležavaju teritoriju, a i nju dok bi dremala.
December 8, 2025Dec 8 ima da se kupe siljci za macke. slicni kao ono za ptice, samo kraci a gusci. pre par dana sam saznao za to.