February 9Feb 9 Popular Post Ne znam da li se sećate poluslepog mačeta s krmeljčićima, koju smo u julu prošle godine umivali da progleda, i uopšte, da preživi. Malo nedonošče i siroče, ostavljeno da raste s mačićima druge mačke. Naša Roki, a sad Srećka 😍
February 10Feb 10 8 hours ago, Svemir Zeka said:Mačka je imala tegobe pri rođenju, jedva smo je spasli 😤Bravo zeko, sećam se ja! Za tebe i sestru vidi mačke kako uživa
February 10Feb 10 47 minutes ago, Pixisis said:Bravo zeko, sećam se ja! Za tebe i sestru vidi mačke kako uživa Da, nije više izmučeno, poljsko mače, nego prava gotovanka 🥰
February 10Feb 10 Popular Post Jutros vidim jednu od mačaka kako vreba kosa, tj kako joj beži kos. Besan, kucnem na prozor još joj kažem sram te bilo ostavi piticu. Glupo je znam. Ona onako spustila uši. Posle shvatim, ona verovatno misli da je grdim što nije uhvatila pticu.
February 15Feb 15 Tako sam jednog jutra našao mrtvu ptičicu na kućnom pragu. Izbedačih se, pogotovo što sam išao na pecanje. Vratih se kasnije bez ribe, naravno, sve vreme preturajući po glavi kakav još će me bad omen snaći. Ispostavilo se da je moja mačka donela ulov da se pohvali.
February 16Feb 16 15 hours ago, Meduzalem said:Tako sam jednog jutra našao mrtvu ptičicu na kućnom pragu. Izbedačih se, pogotovo što sam išao na pecanje. Vratih se kasnije bez ribe, naravno, sve vreme preturajući po glavi kakav još će me bad omen snaći. Ispostavilo se da je moja mačka donela ulov da se pohvali.Jbg, meni psic Ilija jednom doneo svraku - a puno zbunje preko puta fazana.Jos seo ponosno pored nje.
February 21Feb 21 One su nečije nebo, pa su okićene zvezdama. 💃🍹Mesec, nebo, zvezdice,braća su i sestrice