December 1, 2025Dec 1 Popular Post ''Ljubim šape, gospođa, ponizno priđi da vidiš moje novo zimsko krzno i lep rep.''
December 1, 2025Dec 1 5 minutes ago, Klara said:''Ljubim šape, gospođa, ponizno priđi da vidiš moje novo zimsko krzno i lep rep.''Ja bih rekao da žicka hranu, obično to signalizira ta podignuta šapa, nešto traži da mu daš.
December 1, 2025Dec 1 Držala sam joj igračku iznad očiju, spremala se za napad na nju. :DPre toga je krkala meso...nekad je u fazi da se umiljava dok ne dobije klopu, posle te kulira i nije mazna. Ali ako odustaneš i skloniš se od nje, ona trči za tobom i traži pažnju.Faza izbegavajuće mačketine. Edited December 1, 2025Dec 1 by Klara
December 1, 2025Dec 1 1 minute ago, Klara said:Držala sam joj igračku iznad očiju, spremala se za napad na nju. :DPre toga je krkala meso...nekad je u fazi da se umiljava dok ne dobije klopu, posle te kulira i nije mazna. Ali ako odustaneš i skloniš se od nje, ona trči za tobom i traži pažnju.Faza izbegavajuće mačketine. Uzmi psa. Oni se anksiozno vezuju
December 2, 2025Dec 2 23 minutes ago, jms_uk said:Ali taj pogled na kraju 'vidis li sta (mi) radi?'Da, hahah, ''preduzmi nešto, gospođo!''Jesi li čuo kako je mačka na kraju tresnula u nešto?