Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

HAaorn9WoAEC4Yv.jpg

• Replies 8.8k
  • Views 753.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FEELIN BETTR     I CAN HAS GUD HEALTH NAO PLZ

• ^Hvala na idejama harpere. Zbog tog avatara, već sam očekivao nešto o vibracijama molekula...   Evo ga upravo došo kući, sad na oporavak.   

• Posle 21 godine fizičke egzistencije u ovoj našoj ravni, naš prijatelj Živojin, Žilijen, a od pre ppar godina poznat i kao Starac Fočo, preselio se u više sfere. Želim da verujem da će mu u toj tranzi

Posted Images

pure catitude

14 minutes ago, Sandens said:

HAaorn9WoAEC4Yv.jpg

Naravno da će slatka Sotona da zaspi pred zoru nakon što se kao pijana veverica najurcala po voljenom vlasniku u krevetu.

images?q=tbn:ANd9GcRF6-0qZaVF4nCgFX9WJWy

tako je i moj ruski plavi bandit svojevremeno kretao u ponoćni pohod na itisone i staze koje je razvlačio po kući...

Zato što nisi ispoštovao njegove feng šui savete! sleep

Imam neki osećaj da mislite kako je ona mačka moja :D, nije. Samo je poslužila za ilustraciju mog pisanija.

Moja maĆka je bila fina. 😌

Nije volela da živi u kući, te joj je apartman bio na terasi. Svakog jutra u 6 kandžama je povlačila tatin handmade komarnik ka sebi i puštala ga da tresne o prozor, signal da joj serviram doručak.

Kad bih imala goste, posmatrala ih je indiskretno sa prozora i prisluškuvala razgovor.

Ako bi je neko voljen naljutio, ostavljala bi mu miša, guštere i bube u obuću: "Hranim te, volim te, mrš u pm."

Išla je sa mnom do prodavnice i to u galopu, ali bi me sačekala negde na pola puta i u povratku samo bi izjurila ispred nogu kao neko divlje prase.

Imale smo neku našu izmišljenu igru, ona bi se telom spustila u poziciju za skok, podigla zadnje noge i čekala da je opkoračim i prstima bocnem o kukove da bi odskočila, pa se vraćala nazad i nameštala za novo zezanje. lolol

Ili bi se kao rvač "lepila" za travnjak terajući me da pokušavam da je odvojim od tla...naravno, onda namerno popusti sa zadnjim nogama i guzicom, pa bih je rotirala dok se ona prednjim nogama i glavom priljublje uz zemlju.

Igrala se i žmurke, bila je totalno šašava. Lojalna. Selektivna. I divna. ❤️

Dodaću neku fotku te gospođice prvom prilikom kad ih pronađem u folderima uspomena. :)

Edited by Klara

kada pomislite kako je vaš posao težak happy

Хаха имао сам сличну ситуацију са ветеринаром својевремено, до тада нисам могао да претпоставим да нешто може да испушта такве звуке, једва сам га обуздао некако да прими инјекцију.

*мачор, не ветеринар

Edited by johan nagel

IMG_0545.jpeg

On 6. 2. 2026. at 15:52, Klara said:

Dodaću neku fotku te gospođice prvom prilikom kad ih pronađem u folderima uspomena. :)

hizGDI7.jpeg

s9JZRwc.jpeg

ee8ti3D.jpeg

Ja sam iz Banata.

Ovo je jedna od mojih mačaka.

klmaca.jpg

Nije prase ... iako oblikom podseća.