February 6Feb 6 14 minutes ago, Sandens said:Naravno da će slatka Sotona da zaspi pred zoru nakon što se kao pijana veverica najurcala po voljenom vlasniku u krevetu.
February 6Feb 6 tako je i moj ruski plavi bandit svojevremeno kretao u ponoćni pohod na itisone i staze koje je razvlačio po kući...
February 6Feb 6 Imam neki osećaj da mislite kako je ona mačka moja :D, nije. Samo je poslužila za ilustraciju mog pisanija.Moja maĆka je bila fina. 😌Nije volela da živi u kući, te joj je apartman bio na terasi. Svakog jutra u 6 kandžama je povlačila tatin handmade komarnik ka sebi i puštala ga da tresne o prozor, signal da joj serviram doručak.Kad bih imala goste, posmatrala ih je indiskretno sa prozora i prisluškuvala razgovor.Ako bi je neko voljen naljutio, ostavljala bi mu miša, guštere i bube u obuću: "Hranim te, volim te, mrš u pm."Išla je sa mnom do prodavnice i to u galopu, ali bi me sačekala negde na pola puta i u povratku samo bi izjurila ispred nogu kao neko divlje prase.Imale smo neku našu izmišljenu igru, ona bi se telom spustila u poziciju za skok, podigla zadnje noge i čekala da je opkoračim i prstima bocnem o kukove da bi odskočila, pa se vraćala nazad i nameštala za novo zezanje. Ili bi se kao rvač "lepila" za travnjak terajući me da pokušavam da je odvojim od tla...naravno, onda namerno popusti sa zadnjim nogama i guzicom, pa bih je rotirala dok se ona prednjim nogama i glavom priljublje uz zemlju.Igrala se i žmurke, bila je totalno šašava. Lojalna. Selektivna. I divna. ❤️Dodaću neku fotku te gospođice prvom prilikom kad ih pronađem u folderima uspomena. :) Edited February 6Feb 6 by Klara
February 6Feb 6 Хаха имао сам сличну ситуацију са ветеринаром својевремено, до тада нисам могао да претпоставим да нешто може да испушта такве звуке, једва сам га обуздао некако да прими инјекцију.*мачор, не ветеринар Edited February 6Feb 6 by johan nagel
February 7Feb 7 On 6. 2. 2026. at 15:52, Klara said:Dodaću neku fotku te gospođice prvom prilikom kad ih pronađem u folderima uspomena. :)
February 9Feb 9 9 minutes ago, Kako god ... said:Ja sam iz Banata.Vaše mačke žive kao bogovi. https://ilovezrenjanin.com/vesti-zrenjanin/banatska-jela/ 🫠