Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Popular Post

IMG_8857.jpeg

• Replies 8.8k
  • Views 754k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FEELIN BETTR     I CAN HAS GUD HEALTH NAO PLZ

• ^Hvala na idejama harpere. Zbog tog avatara, već sam očekivao nešto o vibracijama molekula...   Evo ga upravo došo kući, sad na oporavak.   

• Posle 21 godine fizičke egzistencije u ovoj našoj ravni, naš prijatelj Živojin, Žilijen, a od pre ppar godina poznat i kao Starac Fočo, preselio se u više sfere. Želim da verujem da će mu u toj tranzi

Posted Images

Mačka čita politiku na PPP

Edited by Milošica

5 minutes ago, Boksi said:

IMG_8857.jpeg

Ovaj moj komšija mi nešto sumnjiv think

Screenshot_20250928_163527_Chrome.jpg

[img]img%5D

@Boksi ovaj nema para za alimentaciju fantom

Just now, ubibobi said:

@Boksi ovaj nema para za alimentaciju fantom

See you in court! 😁

Toliko je umiljata i čim je zovnem iskoči iz kutije i krene da se vere uz mene ako je ne uzmem odmah. Blago se gušim, ali nema veze.

Pošteno, ona tebe da guši alergijom a ti nju da gušiš ljubavlju i svima lepo fantom

Edited by ubibobi

18 minutes ago, Boksi said:

Toliko je umiljata i čim je zovnem iskoči iz kutije i krene da se vere uz mene ako je ne uzmem odmah. Blago se gušim, ali nema veze.

(moja majka dok me opisuje 🥹❤️)

3 hours ago, kronostime said:

Zamisli da tebe neko protiv volje sterilise ili kastrira?

Pusti prirodu da ide svojim tokom.

Ne lupetaj.

Jel ti je onda i sledeći savet, da kada ne budu znali šta sa mačićima , jer ih niko neće , da ih pobiju, opet prirodno.

• Author

Vrlo popularni izraz "mačka u džaku" nema veze sa Šredingerom, već se tako nekad rešavao problem suvišnih mačaka (obično, malih mačića). U džak, pa u reku...

Postoje kontraceptivna sredstva za mace, ali realno u svetu u kom živimo toliko ljudi ima probleme da reši ljudske zdravstvene poteškoće, to i nije neko praktično rešenje.

the-cats-of-gokogu-shrine1-768x321.jpg

Gledao sam nedavno japanski film The Cats of Gokogu Shrine (2024). Pošto u filmu "igraju" mačke koje godinama pratim na Instagramu, imao sam visoka očekivanja. Neverovatno, film me je bacio u depresiju, pošto priča o tim mačkama nije ni malo vesela. Nekako tamo stvari idu "prirodnim tokom", što vrlo često nije prijatna stvar (nemali broj lokalaca smatra mačke smetnjom i štetnicima za koje bi bilo idealno bilo da nestanu...) Možda film objektivno i nije baš toliko deprimirajući (čak je i malo dosadan), ali je tako delovao na mene, pošto sam (bazirano na lepim mačijim turističkim fotkama sa Instagrama) izgradio u glavi čitavu fantaziju o životu na tom japanskom ostrvu punom divnih macona :D ... ej, živote. (Mislim da sam ranijih godina kačio te mačke i na ovom topiku.)

U5M9yKi.png

8 hours ago, Indy said:

Postoje kontraceptivna sredstva za mace, ali realno u svetu u kom živimo toliko ljudi ima probleme da reši ljudske zdravstvene poteškoće, to i nije neko praktično rešenje.

Ne znam za mačke ali za kučiće postoji mogućnost hemijske kastracije sa privremenim delovanjem i može da se da 3 puta u toku životnog veka. Idealno za "saosećajne" vlasnike koji bi da izbegnu sec-sec a da im pas ne zapišava po stanu i da ne naskače na sve što hoda (ima i takvih).

Edited by ubibobi

@Indy , sigurno si gledao "Kedi". :)

9 hours ago, Indy said:

Vrlo popularni izraz "mačka u džaku" nema veze sa Šredingerom, već se tako nekad rešavao problem suvišnih mačaka (obično, malih mačića). U džak, pa u reku...

Gledao sam nedavno japanski film The Cats of Gokogu Shrine (2024). Pošto u filmu "igraju" mačke koje godinama pratim na Instagramu, imao sam visoka očekivanja. Neverovatno, film me je bacio u depresiju, pošto priča o tim mačkama nije ni malo vesela. Nekako tamo stvari idu "prirodnim tokom", što vrlo često nije prijatna stvar (nemali broj lokalaca smatra mačke smetnjom i štetnicima za koje bi bilo idealno bilo da nestanu...) Možda film objektivno i nije baš toliko deprimirajući (čak je i malo dosadan), ali je tako delovao na mene, pošto sam (bazirano na lepim mačijim turističkim fotkama sa Instagrama) izgradio u glavi čitavu fantaziju o životu na tom japanskom ostrvu punom divnih macona :D ... ej, živote. (Mislim da sam ranijih godina kačio te mačke i na ovom topiku.)

Pristalice sterilizacije i kastracije macaka, kucica i ostalih ljubimaca bih samo pitao da li bi dobrovoljno pristali na isto bez opravdanih medicinskih razloga?

Ako lecite nezeljeno potomstvo kod svojih ljubimaca zasto vam smeta preventivna vazektomija i tubektomija vec razmatrate sve ostale mere kontracepcije umesto ovih potpuno efikasnih?

Kondomi, spirale, pilule za pre i posle, coitus interuptus... ne deluju?

Ne mogu da pogledam u oci mom psicu Iliji i da ga odvedem na strojenje i lisim ga potomstva zato sto ne bi ni on bio tu da je neko odlucio neko to sa njegovim precima.

Zivot postoji samo zato sto se kroz potomstvo nastavlja i napreduje - ko smo mi da u svojoj bahatosti sudimo tu ko sme, a ko ne sme da se razmnozava?

Zastupnici kastracije i sterilizacije ikoga i icega - da li bi bi pristali da je neko to uradio nad vama pre reprodukcije zarad kontrole populacije?

Pustite argument To su zivoitinje, nisu ljudi - te zivotinje su, za razliku od nas, verne, iskrene, veruju nam i pune ljubavi....

Kako i zasto da im uradimo to?

Nece ziveti isto kao i mi, vec 15-20 godina, i zelecemo nakon toga nekog njihovog naslednika nadajuci se da ce biti bar 5% um,iljat i pametan kao oni - a to smo uskratili time sto smo onemogucili razmnozavanje svojim ljubimcima?

Jbt, ako mi prenosimo gene kroz svoju decu u buducnost - zasto to branimo drugim vrstama i da li nas to cini boljim i plemenitijim?

38 minutes ago, kronostime said:

Ako lecite nezeljeno potomstvo kod svojih ljubimaca zasto vam smeta preventivna vazektomija i tubektomija vec razmatrate sve ostale mere kontracepcije umesto ovih potpuno efikasnih?

Kondomi, spirale, pilule za pre i posle, coitus interuptus... ne deluju?

Ne mogu da pogledam u oci mom psicu Iliji i da ga odvedem na strojenje i lisim ga potomstva

E ako uspeš tom svom psiću Iliji da navučeš kondom, alal ti ćufte fantom