October 6, 2025Oct 6 Mimi već nalazi načine da se uvuče u kuću 😁Živnula je prilično za ovih 8 dana. Vodili smo je kod veterinara, dobila probiotik i vitamine. Vakcinu još ne. Uzimam je sa maskom na licu, ali ne pomaže mnogo. Aerius ništa, xyzal me obori. Nisam pametna.
October 7, 2025Oct 7 Popular Post Princeza/demon iz pakla.Jutros je bila aktivna od 5 sati. Potpuno nezadovoljna uslugom. Ovako sam je ostavila kada sam polazila na posao. Umorila se od tog nezadovoljstva.
October 8, 2025Oct 8 imamo prinove...tesko ih je uslikati..https://i12.servimg.com/u/f12/20/58/33/88/img_2136.jpg
October 8, 2025Oct 8 On 7. 10. 2025. at 10:01, Arkadija said:Princeza/demon iz pakla.Jutros je bila aktivna od 5 sati. Potpuno nezadovoljna uslugom. Ovako sam je ostavila kada sam polazila na posao. Umorila se od tog nezadovoljstva.Kakva moćna kombinacija boja. Zajebana 😃
October 9, 2025Oct 9 On 4. 10. 2025. at 10:45, Hamlet Strašni said:Ova crna im je majka. Majka im se pre tri godine, kao mače dosetala u naše dvorište. Verovatno im je naš mačor koji je u medjuvremenu otišao (nadam se) deda. Svakako nisu ruske plave čistokrvne, možda imaju neku u liniji :-)Edit: jedna siva ima stvarno krzno kao pliš. Druga neIsti slučaj, samo moja nema majku nego je nastala u čarapi. Čak je i veterinar pitao da li je to ruska plava. Posle smo gledali i više liči na kartuzijsku mačku, tj na mešanca nje i neke normalne mačke.