September 5, 2025Sep 5 Danas sam patetična u 3 pm.No, delimično uspešno sam skinula fleku sa odeće, oprala sudove, napravila manč kolač i u pola zalogaja se rasplakala od očaja-besa-brige zbog dešavanja u zemlji, oko mene i u meni.Ali, dolazi jesen, bebo, jbaćemo mater bolesnoj diktaturi, vratiti prosvetu na noge, pa se spokojno ušušukati u Vuteks ćebe i biće sve u redu.
September 5, 2025Sep 5 22 minutes ago, ubibobi said:Fotkam je kao da je moja a možda i jeste moja, samo ja to još ne znam ti si svakako njen
September 5, 2025Sep 5 15 minutes ago, dunja said:ti si svakako njen Ovo je izraz zahvalnosti što sam joj ustupio lovište, deluje da joj više od toga nije ni potrebno
September 5, 2025Sep 5 Jel vam sad jasnije zašto su žene nalik mačkama? 🫠Dok se okreneš, već si pao i sve joj dao.
September 5, 2025Sep 5 22 hours ago, Klara said:Kućice za lutke maĆkeОво је до јаја перцепција за скапирати колико је мачка страшно створење за 1 миша нпр.Замисли јури те да ти зарије зубе у врат нешто оволико велико, брзо и спретно, са мега оштрим канџама и убилачким инстинктом.
September 5, 2025Sep 5 Negde pre mesec dana u naselju nam je jedna macka dobila prinove, dva komada..I ceo komsiluk se dao u zastitu. Kutija za spavanje..cinije za klopu i vodu..moja stara majica za spavanje postala je posteljina.Moj klinac se toliko primio da je svakog jutra pre dorucka isao da ih obidje..i tako par puta na dan. Jednom je neki pas hteo da ih napadne i Uros je stao ispred njega podigao ruke u vis i oterao ga. Elem, dete mi je danas sa majkom u tazbini, uslikao sam macke da mu ih posaljem, da vidi da su Ok..a onda videh i topic ovde posvecen mackama i resih da podelim sa vama ovo. Mozda vam i zatreba..u svakom slucaju ne skodi..a cim ne skodi znaci da koristi :)
September 6, 2025Sep 6 Gle, ovaj bandit Nikodije mi trezan wubuje post. Gospode.Moraću češće da kačim mačke.