September 9, 2025Sep 9 1 hour ago, Klara said:Ovo je moglo i na ''Bukv ja'' <span class="ipsAttachLink_box"><span class="ipsAttachLink_title">bože, maćko.mp4</span><span class="ipsAttachLink_metaInfo"> <span>1.63 MB</span> <span>·</span> <span>0 downloads</span></span></span>Eh sad imas i rep, daj da vidimo
September 10, 2025Sep 10 Popular Post iako nisam cat people, ovaj žuti drugar drugar se zalepio i mislim da očekuje neku klopu
September 10, 2025Sep 10 jedna od macaka oko kuce o kojima se brinemo, hranimo i sterilisemo - ovaj momcic se skoro pridruzio iz komsiluka, uskoro ce da ostane bez zvocncica
September 11, 2025Sep 11 17 hours ago, kud u maglu Simoviću said:iako nisam cat people, ovaj žuti drugar drugar se zalepio i mislim da očekuje neku klopuPa daj mu...
September 11, 2025Sep 11 Popular Post jutros otvaramo vrata jedne od soba kad tamo ovaj momcic iz prethodnoh posta, usao kroz terasu i spava na krevetuposle smo ga ispratili ali je to aktiviralo jednu od nase dve kucne macke da se baci u detektivski posao i onjusi svuda gde je bio nepozvani gost tokom noci
September 11, 2025Sep 11 Pa ako će već uskoro da mu odu zvončići, zaslužio je bar malo da se protegne na krevetu
September 11, 2025Sep 11 8 hours ago, Frank Pembleton said:Pa daj mu...ponudio sam ga pljugomneće🫤 Edited September 11, 2025Sep 11 by kud u maglu Simoviću
September 12, 2025Sep 12 Tjah, ne baš. Ja bih mu srušio na zemlju ovu zdjelicu nakon lupanja po glavi na desetoj sekundi