Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

1 minute ago, gone fishing said:

Lol pa neće biti baš da se pare 4x godišnje, već dva puta

Jel si siguran? Too čemu pričaš važi za pse..lol

• Replies 8.8k
  • Views 754k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FEELIN BETTR     I CAN HAS GUD HEALTH NAO PLZ

• ^Hvala na idejama harpere. Zbog tog avatara, već sam očekivao nešto o vibracijama molekula...   Evo ga upravo došo kući, sad na oporavak.   

• Posle 21 godine fizičke egzistencije u ovoj našoj ravni, naš prijatelj Živojin, Žilijen, a od pre ppar godina poznat i kao Starac Fočo, preselio se u više sfere. Želim da verujem da će mu u toj tranzi

Posted Images

Evo ovi iz vet klinike smatraju da može i 5 puta godišnje ali možda ti i Aki znate bolje od njih

Screenshot_20250929_151806_Chrome.jpg

I da ponovim još jednom i poslednji put, pričamo o nesterilisanim mačkama koje borave napolju a ne o mačkama u kontrolisanim uslovima jbt

[img]img%5D

djLQ4RJ.png

Ekekekekekeke odlično evil_purple

Može i na bukv ja

IMG_20250930_113032.jpg

ebbe4311-b91f-423e-9a38-ec87a658832f.jpg

352b7aaf-5ee3-436c-89a1-34e8d349e76d.jpg

1000017971.jpg1000017969.jpg1000017960.jpg

U Nišu postoji kafić društva za zaštitu životinja Azra, u kome posetioci mogu popiti sok ili kafu družeći se sa mačkama. Mace su spašene sa ulice, sterilizovane, pelcovane, i spremne da ih neka dobra duša usvoji. Lepo su negovane, vesele i društvene. Piće je besplatno, a gosti po volji mogu ostaviti donaciju. Kafić drže dobrovoljci, a novac od donacija koristi se za plaćanje usluga veterinara, hranu i ostale mačje potrepštine.

Prijatno sam iznenađena posetom, bio je gotovo pun u hladno kišno poslepodne. Nadam se da će puno maca proći kroz njega, ali da se neće puno zadržavati jer će brzo osvajati srca svojih novih vlasnika!

386edcb584af218db22e70c905daaec0.jpg

On 2. 10. 2025. at 14:53, Hamlet Strašni said:

image.jpg

ruska plava. imao sam jednom jednog takvog bandita. krzno kao pliš.

pošto je to bila prva mačka koju sam čuvao u životu ruke su mi, te prve zime, bile išarane od njegovih kandži jer sam ja hteo da ga uvek mazim, a on samo kad on želi, tj. kad ga nahranim pa mi onda skoči u krilo kao zahvalnost (slušaj, nahranio si me i sad ću ja da ti dozvolim da me češkaš ali da me nahraniš opet obavezno, ok?).

Just now, Sandens said:

ruska plava. imao sam jednom jednog takvog bandita. krzno kao pliš.

pošto je to bila prva mačka koju sam čuvao u životu ruke su mi, te prve zime, bile išarane od njegovih kandži jer sam ja hteo da ga uvek mazim, a on samo kad on želi, tj. kad ga nahranim pa mi onda skoči u krilo kao zahvalnost (slušaj, nahranio si me i sad ću ja da ti dozvolim da me češkaš ali da me nahraniš opet obavezno, ok?).

Ova crna im je majka. Majka im se pre tri godine, kao mače dosetala u naše dvorište. Verovatno im je naš mačor koji je u medjuvremenu otišao (nadam se) deda. Svakako nisu ruske plave čistokrvne, možda imaju neku u liniji :-)

Edit: jedna siva ima stvarno krzno kao pliš. Druga ne