September 29, 2025Sep 29 1 minute ago, gone fishing said:Lol pa neće biti baš da se pare 4x godišnje, već dva putaJel si siguran? Too čemu pričaš važi za pse..lol
September 29, 2025Sep 29 Evo ovi iz vet klinike smatraju da može i 5 puta godišnje ali možda ti i Aki znate bolje od njih
September 29, 2025Sep 29 I da ponovim još jednom i poslednji put, pričamo o nesterilisanim mačkama koje borave napolju a ne o mačkama u kontrolisanim uslovima jbt
October 2, 2025Oct 2 U Nišu postoji kafić društva za zaštitu životinja Azra, u kome posetioci mogu popiti sok ili kafu družeći se sa mačkama. Mace su spašene sa ulice, sterilizovane, pelcovane, i spremne da ih neka dobra duša usvoji. Lepo su negovane, vesele i društvene. Piće je besplatno, a gosti po volji mogu ostaviti donaciju. Kafić drže dobrovoljci, a novac od donacija koristi se za plaćanje usluga veterinara, hranu i ostale mačje potrepštine. Prijatno sam iznenađena posetom, bio je gotovo pun u hladno kišno poslepodne. Nadam se da će puno maca proći kroz njega, ali da se neće puno zadržavati jer će brzo osvajati srca svojih novih vlasnika!
October 4, 2025Oct 4 On 2. 10. 2025. at 14:53, Hamlet Strašni said:ruska plava. imao sam jednom jednog takvog bandita. krzno kao pliš.pošto je to bila prva mačka koju sam čuvao u životu ruke su mi, te prve zime, bile išarane od njegovih kandži jer sam ja hteo da ga uvek mazim, a on samo kad on želi, tj. kad ga nahranim pa mi onda skoči u krilo kao zahvalnost (slušaj, nahranio si me i sad ću ja da ti dozvolim da me češkaš ali da me nahraniš opet obavezno, ok?).
October 4, 2025Oct 4 Just now, Sandens said:ruska plava. imao sam jednom jednog takvog bandita. krzno kao pliš.pošto je to bila prva mačka koju sam čuvao u životu ruke su mi, te prve zime, bile išarane od njegovih kandži jer sam ja hteo da ga uvek mazim, a on samo kad on želi, tj. kad ga nahranim pa mi onda skoči u krilo kao zahvalnost (slušaj, nahranio si me i sad ću ja da ti dozvolim da me češkaš ali da me nahraniš opet obavezno, ok?).Ova crna im je majka. Majka im se pre tri godine, kao mače dosetala u naše dvorište. Verovatno im je naš mačor koji je u medjuvremenu otišao (nadam se) deda. Svakako nisu ruske plave čistokrvne, možda imaju neku u liniji :-)Edit: jedna siva ima stvarno krzno kao pliš. Druga ne