Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

Izbačeni napolje u paketu, borba nastavljena pred vratima.

Malo mi bilo smešno a malo i nije. 

U jednom momentu je pobegao i zavukao se ispod neke police, sve sam pomerao i jedva joj pokazao gde je. Ne kapira da je prošao na drugu stranu. 
Elem, suta me verujem čeka detaljno ribanje podova, a mačku trajni ban boravka u kući, ne računajući podrum.

Posted

+1 

pa nece ti nista biti od toga sto ti je 1 mis bio 5 minuta u kuci....osim ako bas nemas pametnija posla onda panici i ribaj ..

• +1 1
Posted

Nisam rekao da sam ja dodelio ban, neki drugi su doživeli nervne slomove. 

Ja sam kao što vidite fotkao celu situaciju. :D

Generalno nije kućna mačka, imamo dvorište, o ovako boravi u podrumu i garaži.

Problem je i blato koje unese na šapama, pa retko ulazi i da nije bilo miša.

Posted
1 hour ago, renne said:

nego @Indy kako nam je šapa Šerlok

Živ, bolestan... lečimo, nadamo se.

• +1 7
Posted (edited)

@mraki jel to mačka ili sabljasti tigar? kolike su to šape što unose blato?

Edited by beta kentauri
  • Haha 1
Posted (edited)

Pa jbg, unosi.

Volim macke i nemam nista protiv da boravi u kuci, ali nezgodno je ako boravi i napolju pa unosi prljavštinu. 

Ne brinite, ništa joj ne fali. Ima potpunu slobodu kretanja, toplo mesto za boravak i hrane u izobilju. 

Edited by mraki
Posted

ma nije problem sto je macka napolju nego panika zbog misa i ribanje :D al dobro...bilo bi nezgodno da je mis pobegao u kuci ali ovako opusteno..

Posted

Meni je tako jednom prilikom miš utrčao u (isključeni) usisivač...  Mačak bio malo zbunjen : čuje ga da šuška, ali ne vidi... 

Posted
17 minutes ago, ivy said:

ma nije problem sto je macka napolju nego panika zbog misa i ribanje :D al dobro...bilo bi nezgodno da je mis pobegao u kuci ali ovako opusteno..

Pa vise od pola sata sam čekao pravi momenat da je iznesem dok je miš u zubima.

A ona se igra i baca ga po celoj sobi, uključujući sto. 

Naravno da je morala pasti jedna dezinfekcija, ništa preterano. :D

Posted

Pa tako se mačke uvek igraju sa ulovljenim miševima, dok ovaj mučenik ne umre od straha

Ona vam donela poklon, a vi tako prema njoj

Posted

Mene je pre jedno 1/4 veka tokom noći probudilo cijukanje. Upalim svetlo, pored kreveta moj mačak i miš. Ja viknem na mačka "sram te bilo!", znam debilno je ali bio sam bunovan, možda sam i mahnuo rukom da oteram mačka i spasim miša. Mačak je uredno uzeo miša i otišao nazad napolje. Posle je moaj mama našla ispod jastuka na terasi na stolici polupojedenog miša.

A ovom sadašnjem mentolu sam oteo iz gubice vrapca, poprilično ravnodušno je ušao u kuću i otišao da jede svoje granule. Mislio sam da je vrabac mrtav, pa sam ga stavio na đubravnik da ga odnesem u kontejner, međutim skočio je i otišao u mrak. Očigledno se izvukao jer ga nisam našao posle u dvorištu, a mačak je svakako spavao u kući tako da nije mogao da ga dokusuri, sve da je i hteo. A sa komšijskim paunovima se ne junači. Komšija doduše tvrdi da mu je neka mačka maznula jedno paun-pile ali nisam siguran da bi se ovaj moj ufao da tako nešto uradi... 

• Haha 1
Posted
1 hour ago, renne said:

Pa tako se mačke uvek igraju sa ulovljenim miševima, dok ovaj mučenik ne umre od straha

Ona vam donela poklon, a vi tako prema njoj

živ plen je za njih, ubijem je poklon gazdama da barem nekad pojedu sveže meso, kad su nesposobni sami da ulove :happy:

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Овај мој је једном а можда и двапут не сећам се више сав поносан унео у зубима (мртвог) слепог миша у стан са терасе да се похвали.

Уме да атакује и на голубове ал више некако бојажљиво у фазону ‘молим Бога да побегну јер не би знао шта да радим с њима у супротном’

• +1 1